Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Τα πολλαπλά κέρδη της παραμονής του Παπαγιάννη!!


Ο Γιώργος Παπαγιάννης προτίμησε να μείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς πείστηκε από το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας
Τα πολλαπλά κέρδη της παραμονής του Παπαγιάννη
Μια κίνηση η οποία έχει δύο κερδισμένους. Και τον Παναθηναϊκό, σε πρώτο πλάνο, αλλά και τον παίκτη!
Ο Παναθηναϊκός μόνο κέρδη μπορούσε να έχει από την παραμονή του 18χρονου σέντερ στην Αθήνα. Πρόκειται για τον παίκτη στον οποίο μπορεί να στηριχτεί το «πράσινο» οικοδόμημα τα επόμενα χρόνια και ένας ψηλός, που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Φέτος δούλεψε αρκετά, πήρε ευκαιρίες και έδειξε τις δυνατότητές του, με αποκορύφωμα τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 της Κρήτης.
Η θέση που παίζει, άλλωστε, (σέντερ) είναι και ένας ακόμα λόγος που επέμειναν τόσο ώστε να τον κρατήσουν οι «πράσινοι». Καλοί ψηλοί στο σύγχρονο μπάσκετ εκλείπουν, οπότε η παραμονή ενός τόσο νέου και εξελίξιμου παίκτη μόνο καλό μπορούσε να κάνει.
Δεν είναι μόνο η ομάδα, όμως, που κέρδισε. Είναι και ο παίκτης. Σύμφωνοι, πως δεν σε θέλουν κάθε μέρα από το Κολέγιο, το οποίο σου ανοίγει την πόρτα για το… ΝΒΑ. Ο Παπαγιάννης, όμως, σε βάθος τριετίας θα έχει την δυνατότητα να εξελίξει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του, να ανέβει επίπεδο και να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Τότε είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τη μόνη διαφορά πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος-«ψημένος» σε καταστάσεις ανταγωνισμού.
Επιπλέον, είναι σημαντικό και το γεγονός πως την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο «Σάλε» έδειξε πως πιστεύει πολύ στον παίκτη. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο rotation. Το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν, μόνο ο χρόνος μπορεί να το φανερώσει, όμως η περίπτωσή του, αλλά στην παρούσα φάση η εξέλιξη αυτή είναι μια… νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή:www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: