Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Καλωσόρισμα στον Ευρωπαίο Άρη!

Με τη συνάντηση των παραγόντων των συλλόγων που θα συμμετάσχουν στο Euro Cup «άνοιξε η αυλαία» της διοργάνωσης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καλωσόρισμα στον Ευρωπαίο Άρη
Ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη.

Μία μέρα πριν από την κλήρωση της Πέμπτης, ο κ. Αρβανίτης παραβρέθηκε στο μίτινγκ των ομάδων, όπου βασικός ομιλητής ήταν ο εκτελεστικής διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, και όπου συζητήθηκαν διοικητικά – οικονομικά – πειθαρχικά – διαιτησίας – μάρκετινγκ – τηλεοπτικά.

Ο «ισχυρός» άνδρας των «κιτρινόμαυρων» συνομίλησε με τον ομόλογό του της ULEB, με τον τελευταίο να του εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη και τον καλωσόρισε στο Euro Cup, μετά από τρία χρόνια.

Ο κ. Αρβανίτης συνομίλησε με εκπροσώπους πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Αρβανίτης τόνισε πως: «Είναι πολύ ευχάριστο να βρισκόμαστε ξανά σε ευρωπαϊκά "λημέρια". Η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν η ικανοποίηση που εξέφρασαν τόσο οι φορείς της διοργάνωσης, όσο και οι εκπρόσωποι των ομάδων, για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη.

Παρά την τριετή απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Άρης παραμένει μία μεγάλη οντότητα και εκτός των συνόρων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: