Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

«Μαζί με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα»

Συνάντηση με τον Αντύπα Σηφάκη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μουράτ Σεροπιάν, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τις κινήσεις που έχουν γίνει, όσο έλειπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ στο εξωτερικό.

«Μαζί με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα»
Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα ο Αντύπας Σηφάκης και ο Μουράτ Σεροπιάν, καθώς ο πρόεδρος του ΟΦΗ έλειπε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Ο προπονητής που θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΟΦΗ συναντήθηκε με τον Αντύπα Σηφάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να συζητήσουν για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στον σχεδιασμό της ομάδας.

«Χαίρομαι που είσαι μαζί μας και αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι με χαρά βλέπω ότι το όνομα σου είχε θετική απήχηση στον κόσμο της ομάδας. Τα μηνύματα που έχω πάρει είναι θετικά και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη», ήταν τα λόγια με τα οποία υποδέχτηκε τον νεαρό τεχνικό ο πρόεδρος του ΟΦΗ και συνέχισε τονίζοντας τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν απ’ όλες τις πλευρές: «μαζί με τον ΟΦΗ να φτάσεις στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της προπονητικής σου καριέρας, δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ.Εκεί θέλουμε όλοι να δούμε την ομάδα μας και ευχόμαστε να το πετύχουμε μαζί σου».

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, φυσικά, ήταν και η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αφού επηρεάζει σημαντικά τον σχεδιασμό με τον Αντύπα Σηφάκη να σχολιάζει πως «η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, μας έχει φέρει μια πίεση, αλλά στον ΟΦΗ πρέπει να προχωρήσουμε, για να μην χαθεί χρόνος», ενώ σχολιάστηκαν τόσο η πρόσληψη του Γιώργου Βλαστού ως τεχνικού διευθυντή, όσο και η κοινή πίστη ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Φυσικά, ο Μουράτ Σεροπιάν ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση τους ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ως τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: