Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης!!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν το κουνά από τον Παναθηναϊκό. Ο 18χρονος σέντερ πείστηκε από όσα άκουσε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και δεν θα κάνει χρήση της οψιόν να φύγει για κολέγιο των ΗΠΑ.

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης!

Ο 18χρονος σέντερ είχε όρο στο συμβόλαιό του να φύγει για τις ΗΠΑ για να ενταχθεί σε κάποιο κολέγιο και το σκεφτόταν πολύ σοβαρά, έχοντας προτάσεις μεταξύ άλλων από το Όρεγκον, το Κεντάκι και το Νορθ Καρολάινα. Μάλιστα τον προέτρεπε να ακολουθήσει αυτό το δρόμο και ο πατέρας του, Κανέλλος. Ο ίδιος, πάντως, επιβεβαίωσε πλέον πως ο γιος του συνεχίζει στον Παναθηναϊκό μιλώντας σε δημοσιογράφο του Sports Illustrated.





Ο μικρός γίγαντας των 2,17μ. δεν ήθελε να πάρει τις αποφάσεις του προτού ακούσει τα σχέδια του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την αξιοποίησή του. Στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, λίγο πριν ο Παπαγιάννης αρχίσει προετοιμασία με την Εθνική U18 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου, ο Σέρβος τεχνικός έπεισε τον νεαρό πως θα του δώσει χώρο και χρόνο για να εξελιχθεί και ο Παπαγιάννης πείστηκε.

Έτσι το αμερικανικό όνειρο αναβάλλεται για τουλάχιστον έναν χρόνο για τον θηριώδη ψηλό, στο ταλέντο του οποίου ποντάρει πολλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, καθώς αρέσκεται να δουλεύει με τα νέα παιδιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: