Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Κρατάει μόνο την εμφάνιση των Ροντρίγκες-Σοάρες-Χουάνμι!!

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε από την Λειψία στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό (5-4), με τον Τζέι Ροντρίγκες να σκοράρει δις μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, τον Σέντρικ Σοάρες να βρίσκει επίσης δίχτυα και να δημιουργεί ακόμη ένα τέρμα, αλλά και τον Χουάνμι να ανοίγει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Πολλά προβλήματα στην άμυνα για το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν.
Οι «Άγιοι» έδωσαν το πρώτο τους τεστ στο Μπισοφσχόφεν της Αυστρίας, όπου τα δείγματα ήταν τόσο θετικά όσο και αρνητικά.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Χουάνμι και Σέντρικ Σοάρες φάνηκαν να έχουν ενσωματωθεί καλά στα δεδομένα της ομάδας του, αν και ο δεύτερος συμμετείχε σε μια άμυνα που δεν τα πήγε καθόλου καλά απέναντι στους Γερμανούς. Επίσης εξίσου θετικός ήταν και ο Τζέι Ροντρίγκες, που χάρηκε με την ψυχή του τα δύο τέρματα που σημείωσε μετά τον τραυματισμό που του είχε στοιχίσει το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν.
Το σκορ άνοιξε στο 24' για την Λειψία, με τον Χουάνμι να απαντάει ένα λεπτό αργότερα. Η Σαουθάμπτον πήρε για πρώτη και τελευταία φορά κεφάλι στο σκορ στο 53' με τον Ροντρίγκες, ενώ σε 55' και 59' ακολούθησαν τα γκολ των Μάουερ και Σεμπάστιαν για το 2-2 και το 3-2 αντιστοίχως. Η διαφορά άνοιξε κι άλλο στο 66' με τέρμα του Καλμάρ, ενώ στο 75' ο Στράους έκανε το 5-2.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σοάρες μείωσε σε 5-3 για να ακολουθήσει το δεύτερο τέρμα του Ροντρίγκες από σέντρα του πρώτου στο 90'.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: