Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Στην Βέροια ο Λόπεθ!!

Σε γνώριμη λύση στράφηκε για την υπεράσπιση της εστίας της η Βέροια. Η βασίλισσα του βορρά ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζόναθαν Λόπεθ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στην Βέροια ο Λόπεθ!
Επέστρεψε απ' την Ισπανία στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας ο Τζόναθαν Λόπεθ! Η βασίλισσα του βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ για τα επόμενα δύο χρόνια κι ενώ την διετία που αγωνίστηκε στην χώρα μας, ομολογουμένως παρουσίασε πολύ καλό και σταθερό πρόσωπο!

Η ανακοίνωση:

«Με τη φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά" θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Jonathan Lopez Perez. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετά από δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014) κάτω από τα γκολπόστ της Βέροιας, πέρσι αγωνίστηκε στην Primera Division με την Getafe, ενώ από σήμερα εντάσσεται και πάλι στο ρόστερ της "Βασίλισσας».

Μετά την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, ο Jonathan έκανε την εξής δήλωση: «Επιστρέφω σε γνώριμα μέρη. Εδώ έχω μόνο φίλους και χαίρομαι πολύ που τους ξαναβλέπω. Είχα κάνει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βέροιας και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να είμαι ακόμα καλύτερος ώστε να βοηθήσω στην νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: