Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Μασεράνο: «Είναι ψέματα»

Ο Χαβιέρ Μασεράνο έβαλε τέλος στην παραφιλολογία γύρω από το μέλλον του στην εθνική Αργεντινής μετά το χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Μασεράνο: «Είναι ψέματα»
Πολλοί έσπευσαν να προδικάσουν πως ο Χαβιέρ Μασεράνο δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Αργεντινής μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει πως ακόμη δεν έχει πάρει καμία απόφαση.

«Όλα όσα γράφονται ή αναφέρονται ως πληροφορίες ή φήμες για τη συνέχειά μου στην εθνική ομάδα είναι ψέματα. Είναι όλα πολύ φρέσκα και είναι δύσκολο να πάρω τώρα μια απόφαση. Θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου να σκέφτομαι τον εαυτό μου μετά από έναν ακόμη χαμένο τελικό. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όταν έχω να πω κάτι, θα το πω. Όποιος άλλος μιλά για λογαριασμό μου, δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Θα ήθελα να μην αναγκαστώ να βγω να διαψεύσω κάποια πράγματα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το κάνω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις», ανέφερε ο 31χρονος άσος που μετρά 117 εμφανίσεις με το εθνόσημο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: