Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δύο Ισπανούς ψήφισε ο Ντελ Μπόσκε για τη «Χρυσή Μπάλα»

Στην αποκάλυψη πως ψήφισε δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές για τη "΄Χρυσή Μπάλα", προέβη ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της ιβηρικής χώρας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

"Βρισκόμαστε στην εποχή του Μέσι και του Ρονάλντο, αλλά έχει σημασία ότι η Ισπανία έχει πετύχει να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου με αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της (τους οποίους και ψήφισα) και στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ρονάλντο αρχηγό και ηγέτη της εθνικής Πορτογαλίας", είπε αρχικά ο τεχνικός των "φούριας ρόχας" στα ισπανικά Μέσα.

Ενώ για τις υποψηφιότητες του καλύτερου προπονητή, ανέλυσε: "Η υποψηφιότητα του Φέργκιουσον είναι μια αναγνώριση για την καριέρα του. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Χάινκες ήταν ο καλύτερος προπονητής στο δεύτερο μισό της χρονιάς όταν κατέκτησε τα πάντα με την Μπάγερν. Ψήφισα επίσης τον Μπενίτεθ επειδή είναι ένας εξαιρετικός Ισπανός προπονητής και στην τρίτη θέση τον Σκολάρι επειδή κατέκτησε το Confederations και είναι ιδιοφυία σε επίπεδο εθνικών ομάδων."

Αναφορικά με την κλήρωση της τελικής φάσης του μουντιάλ, είπε: "Οι κληρώσεις είναι κληρώσεις και πορεύεσαι με αυτό που σου τυχαίνει. Πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτούς τους μήνες που μας μένουν, να φθάσουμε στην καλύτερη κατάσταση και η νοοτροπία μας και το ανταγωνιστικό μας πνέυμα να είναι όπως αρμόζει σε παγκόσμιους πρωταθλητές. Μετά θα αντιμετωπίσουμε αυτούς που μας έτυχαν. Μπορεί να μην είχαμε τύχη, αλλά με όποιον και να είχαμε κληρωθεί η απάντηση θα ήταν η ίδια." Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: