Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη!!

αρ
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ενώνει τις δυνάμεις της με το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας της Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ και του δήμου Παύλου Μελά. Η Ντόρα Νικολαΐδου εκπρόσωπος τους συλλόγους ΑΡΣΙΣ μίλησε στον Arena FM 89,4.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Την Κυριακή θα είμαστε στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό από τις 2 το μεσημέρι, στελέχη των κοινωνικών δομών της Άρσης και του δήμου Παύλου Μελά, θα βρίσκονται στους χώρους της διάθεσης εισιτηρίων και θα περιμένουμε τους ανθρώπους του Άρη που μπορούν και έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν φέρνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης . Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Άρης που έδειξε την διάθεση να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια μας και περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».
Για την ΑΡΣΙΣ: «Είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που ασχολείται με κοινωφελή θέματα και έχει δημιουργήσει έξι κοινωνικές δομές μαζί με τον δήμο Παύλο Μελά. Είναι το κοινωνικό παντοπωλείο, το συσσίτιο και το φαρμακείο. Όλες αυτές οι δομές έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ζωή των ανθρώπων που έχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: