Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Συνηθισμένη δουλειά για τον Ολυμπιακό»

Με τον… συνηθισμένο του τρόπο, την ανατροπή ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στη Σιένα με τον προπονητή των Ιταλών, Μάρκο Κρέσπι να το θεωρεί… απολύτως φυσιολογικό.

«Συνηθισμένη δουλειά για τον Ολυμπιακό»
Ικανοποιημένος από τους παίκτες της Σιένα παρά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό ήταν ο τεχνικός των Ιταλών, Μάρκο Κρέσπι. Μάλιστα όπως εξήγησε τέτοιου είδους… ανατροπές είναι «βούτυρο στο ψωμί» των «ερυθρολεύκων».

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας στο ΣΕΦ. Παρότι δεν αγωνίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο για 35 λεπτά κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Σημασία έχει ότι μία μικρή ομάδα έκανε σπουδαίο παιχνίδι και μια εξαιρετική ομάδα πέτυχε μια μοναδική νίκη. Ως προπονητής, επαναλαμβάνω πως είμαι ικανοποιημένος, αλλά ως άνθρωπος αισθάνομαι άσχημα για τους παίκτες μου που έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Για τον Ολυμπιακό αυτές οι ανατροπές είναι συνηθισμένες γιατί έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Η ανατροπή στον τελικό της Euroleague ήταν ιστορική, απόψε απλά έκαναν μια… συνηθισμένη δουλειά», είπε ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστούμε χωρίς τον Χάκετ, αλλά μου αρέσει να κάνω συνδυασμούς με διαφορετικούς παίκτες με σκοπό να φτάσουμε το στόχο μας. Όσο για τις φήμες για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, η διοίκηση εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα είναι ευχαριστημένοι, τουλάχιστον με την κατάσταση στο παρκέ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: