Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά γκολ στην Μπάρτσα ο Σαμαράς!!

Ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε για δεύτερη φορά στο «Καμπ Νόου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έγινε ο τρίτος παίκτης που το κάνει στο Champions League. Μπορεί η Σέλτικ να συνετρίβη από τους Μπλαουγκράνα στην Βαρκελώνη στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όμως ο Ελληνας επιθετικός έγραψε ιστορία τοποθετώντας το όνομά του δίπλα σε αυτά δύο παίκτών που έχουν αφήσει εποχή στη διοργάνωση την οποία έχουν μάλιστα κατακτήσει. Ο Sam πέτυχε το γκολ της τιμής (6-1) για τους Καθολικούς στον αγώνα της Τετάρτης (11/12) και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία που σκοράρει σε βάρος της Μπαρτσελόνα σε δύο αγώνες στο Champions League.
Ο διεθνής άσος πέρυσι είχε ανοίξει το σκορ για την Σέλτικ στο «σπίτι» των Καταλανών σε ένα ματς το οποίο οι Σκωτσέζοι έχασαν (2-1) και έναν χρόνο μετά «χτύπησε» ξανά.
Κάτι ανάλογο έχουν κάνει μόνο οι Φρανκ Λάμπαρντ και Αντρέι Σεβτσένκο. Ο Αγγλος χαφ έχει πετύχει με τη φανέλα της Τσέλσι στην Βαρκελώνη ένα εκπληκτικό γκολ τον Οκτώβριο του 2006 σε εκείνο το 2-2 στη φάση των ομίλων και το έκανε ξανά τον Μάρτιο του 2007 από τη βούλα του πέναλτι στις καθυστερήσεις σε αγώνα που σφράγισε τον αποκλεισμό των Μπλε.
Οσον αφορά τον Αντρέι Σεβτσένκο, έχει στο βιογραφικό του το μυθικό χατ τρικ στο «Καμπ Νόου» με την Ντιναμό Κιέβου (0-4) και έχει σκοράρει και με την Μίλαν στην ήττα με 2-1 από την Μπάρτσα στη φάση των ομίλων.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: