Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η επανάσταση Νο 2 αναβάλλεται!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης αναλύει στο www.sport-fm.gr γιατί… αναβλήθηκε η επανάσταση Νο 2 του ΠΑΟΚ.

Η επανάσταση Νο 2 αναβάλλεται
Ξεδίπλωσε και πάλι τις αρετές του ο ΠΑΟΚ. Με αντίπαλο τα τσικό της Άλκμααρ, έδειξε ότι οι δυνατότητές του δεν είναι όσο μεγάλο άρχισε να γίνεται το όνομά του με την παρουσία ενός ισχυρού επενδυτή.

Στην ουσία, αυτή η ομάδα έχει τις αδυναμίες ενός συνόλου που υπόσχεται πολλά, αλλά, στο τέλος καταφέρνει λιγότερα από όσα θα περίμενε ο πιο συντηρητικός οπαδός της. Αντιλαμβάνεστε ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, μετά κι από όσα έχουν προηγηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται να μάθει σε αυτές τις αποτυχίες, να γίνουν. δεύτερή του φύση.

Ο ΠΑΟΚ, παίζοντας με μια ομάδα της Αλκμααρ, με το 2-2, έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει όσα πλεονεκτήματα του προσφέρει η πρώτη θέση σε όμιλο του Europa League, για να υπάρχει ευνοϊκή κλήρωση στους «32».

Κι αυτό αποτελεί απόρροια μιας αγωνιστικής φυσιογνωμίας που δεν πείθει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα «θέλω» των οπαδών της και, όπως φαίνεται, στις φιλοδοξίες του αφεντικού της. Βέβαια, ο Σαββίδης, τυχαία έθεσε ψηλά τον πήχη ή τον έπεισαν οι σύμβουλοί του ότι μπορεί να υποσχεθεί τίτλους και διακρίσεις, εντός και εκτός συνόρων.

Και σε αυτό το σημείο, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς τις δεσμεύσεις του, που έμοιαζαν με το νέο μανιφέστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλη μία επανάσταση, την οποία τάισαν σε ένα σωρό κοσμάκη.

Η επανάσταση φαίνεται ότι αναβάλλεται. Τοποθετείται σε ένα άλλο χρονικό σημείο, στο μέλλον, όταν θα τον ξανακούσουμε να μιλά μεγαλοφώνως και με τη βοήθεια μεταφραστών για πρωταθλήματα και Ντρογκμπά, για τσάμπιονς λιγκ και Ροναλντίνιο. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μια σειρά από εξετάσεις. Σε όλες έχει πάρει χαμηλό βαθμό.
Σε ορισμένες μάλιστα, δεν είναι προβιβάσιμος.

Δεν ξέρω πότε θα συζητήσουμε αν τελικά πάει στράφι άλλη μια χρονιά (ίσως περιμένουμε να δουν πως θα κυλήσει το κύπελλο) αλλά, αν όλα όσα συμβαίνουν, δεν γίνουν ένα καλό μάθημα για τα αμέσως επόμενα βήματα (κι όχι για την επόμενη χρονιά, η οποία είναι μακριά ακόμη), τότε η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: