Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δεύτερη ευκαιρία!!

Στο τραπέζι των παραγόντων του ΠΑΟΚ έπεσαν σημαντικά θέματα τις τελευταίες όπως του Κάτσε, ο οποίος αναμένεται να βγει από τον «πάγο».

Δεύτερη ευκαιρία
Αρκετά από τα «φλέγοντα» ζητήματα του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης. Ένα από αυτά είναι του Έργκους Κάτσε. Απόφαση έχει παρθεί και αναμένεται να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Αλβανό μέσο. Πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο δεν ήρθε από ομάδα του εξωτερικού και ο 20χρονος μέσος θα παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το θέμα του Κάτσε σχετίζεται και με τα μεταγραφικά εν όψει Ιανουαρίου, καθώς αν έφευγε ή γενικότερα παρέμενε ανενεργός, θα έπρεπε να αποκτηθεί ένας επιπλέον μέσος, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα. Πάντως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για τους παίκτες που κοιτάει ο ΠΑΟΚ και ξέρει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο σχεδιασμός.

Ένα σημαντικό θέμα είναι και του αθλητικού κέντρου, που πρόκειται να γίνει στη Θέρμη, αλλά δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη, διότι κολλάει και πάλι λόγω γραφειοκρατίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: