Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ζήτησε να δει τον Ιβάν!

No 793436
Σοβαρές εξελίξεις στο θέμα Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν βγήκε σήμερα (12/12) για προπόνηση, αρνήθηκε να μείνει στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο και ζήτησε συνάντηση με το ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.  
Ο Γκαρσία είπε στον Χουμπ Στέφενς ότι θεωρεί τον εαυτό του προσβεβλημένο από τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Άλκμααρ και πήρε άδεια για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Είχε προηγηθεί, πριν λίγες μέρες, συζήτηση του παίκτη με τον Στέφενς και τη διοίκηση. Ο προπονητής του ξεκαθάρισε ότι βάσει της εικόνας που παρουσιάζει στις προπονήσεις δεν μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής και δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν!
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είπαν στον Γκαρσία ότι δεν παρεμβαίνουν στο έργο του προπονητή, γι’ αυτό και θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφασή του. Τον ενημέρωσαν, δε, ότι υπάρχει και η δυνατότητα παραμονής του σε άλλο πόστο στην ομάδα, αν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο Γκαρσία αρνήθηκε, είπε ότι θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και ότι μόνο αυτός θα αποφασίσει πότε θα αποχωρήσει από τα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες, από την Λατινική Αμερική και από μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας.
Προτεραιότητά του είναι να μείνει και να τελειώσει την σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάδα. Θα συναποφασίσει και θα επιλέξει με την οικογένειά του την ομάδα στην οποία θα παίξει στον δεύτερο γύρο και στην οποία μετέπειτα θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρόκειται να σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…
Ακόμη, ο Γκαρσία ζήτησε να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, πιθανότατα για να κάνει μαζί του μια τελική κουβέντα, πριν πάρει την οριστική απόφαση. Όλα δείχνουν ότι ο κύκλος Γκαρσία στον ΠΑΟΚ κλείνει…
Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ξεκινήσουν οι διακοπές των εορτών. Εκείνη την μέρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: