Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Κατσουράνης: «Το αφήνουμε πίσω»

Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Αλκμάαρ δεν έμεινε ο Κώστας Κατσουράνης. «Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μέσος.

Κατσουράνης: «Το αφήνουμε πίσω»
Απογοητευμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία απέναντι στην Αλκμάαρ εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνη. Ο έμπειρος μέσος του «δικέφαλου του Βορρά», με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει την κούραση ως δικαιολογία και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει στο θεσμό και μετά τη φάση των «32».

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΑΝΤ1:

Για το ματς και την πρόκριση: «Είχε καλύτερο έλεγχο και καλύτερη εικόνα στο ματς. Κάναμε μια καλή πορεία γενικότερα, ήμασταν αήττητοι και τώρα περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Η γεύση ήταν γενικά καλή για την πορεία μας, το σημερινό πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Υπάρχει χρόνος μέχρι τον επόμενο αντίπαλο να συγκεντρωθούμεκαι να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον δεν χάσαμε σήμερα απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα».

Για την κούραση: «Είναι λογικό να υπάρχει κούραση είμαστε επαγγελματίες πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Το αφήνουμε πίσω και θα κοιτάξουμε την πρόκρισή μας και από τη φάση των “32”».

Για την κλήρωση: «Αν παρουσιάστούμε όπως σήμερα θα είναι δύσκολο αλλά δεν έχουμε σίγουρα τέτοιο πρόσωπο. Θέλουμε να προχωρήσουμε και θα θέλαμε μια βατή κλήρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: