Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Με νίκη αλλάζουν όλα»

45a763fb553ba39976e9aaaf07e0efe2_XL
Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Στέφανος Καπία, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για την ομάδα αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα που έχουν τον τελευταίο καιρό, ενώ αναφέρθηκε  στο το επόμενο παιχνίδι με την καβάλα
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχουμε φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση. Ξέρουμε τις ευθύνες μας και θα αντιστρέψουμε την κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα εκτός παρά εντός. Έχουμε ακούσει πολύ κριτική και προσπαθούμε να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα και να δούμε τι φταίει.
Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής(15/12) καθώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».
Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Νομίζω ότι ήταν όπως το περιμέναμε. Υπήρχαν κάποιες ομάδες που είχαμε ξεχωρίσει και φαίνεται ότι αυτές βρίσκουν τον δρόμο τους . Ο Ηρακλής δεν ξεκίνησε καλά αλλά με τις συνεχόμενες νίκες που έκανε φαίνεται να επιστρέφει στις πρώτες θέσεις. Πάντως τα πράγματα είναι ρευστά, βλέπουμε και την Κέρκυρα που είχε ξεχωρίσει , αρχίζουν και την πλησιάζουν οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι νωρίς πάντως να πούμε για το ποιες ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: