Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Όχι άλλο Πάπ(π)ά…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τους...παπάδες, τον Πάπα και τον Παππά.
Δεν υπάρχει λάθος στον τίτλο του κειμένου. Όντως η λέξη είναι Πάπ(π)άς. Δυο τόνοι και με ένα και με δυο π. όλες οι μορφές των… παπάδων δηλαδή. Ο μόνος που δεν είναι παπάς είναι ο… εμφύλιος. Αυτός είναι 100% πραγματικός σαν τα 100 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου.
Ένας εμφύλιος στον οποίο βέβαια ο ΑΡΗΣ δεν μπήκε φέτος, αλλά μαίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Απλά φέτος μπήκαν στο παιχνίδι και οι επίσημοι φορείς ή αν θέλετε βγήκε πλέον ο μανδύας του ενιαίου ΑΡΗ και πλέον ο καθένας λέει ότι του καπνίσει χωρίς να υπολογίζει καμία απολύτως συνέπεια.
Ο ΑΣ ξεφωνίζει την ΚΜΑ, με την ΚΜΑ να ξεφωνίζει τον ΑΣ και την ίδια στιγμή το μισό δικό της ΔΣ να ξεφωνίζει το άλλο μισό. Οι μισοί θεωρούν ότι μόνη λύση είναι ο Ηλιάδης, οι άλλοι μισοί συναντιούνται με τον Σκόρδα για να κάνουν την ανατροπή. Στον ΑΣ ανοικτά στο ΔΣ προτείνεται από τους… σκορδικούς πρόταση μομφής κατά Ηλιάδη, την οποία απέκρουσαν αυτοί που θέλουν Ηλιάδη. Τα ίδια και στην ΚΜΑ με τον αντιπρόεδρο που δεν το έκρυψε ποτέ ότι είναι αδελφικός φίλος του Λάμπρου να μαλώνει live με τον Πρόεδρο που διατηρεί άριστη σχέση με τον Δημήτρη και να υποστηρίζει μάλιστα ότι καλώς το δικαστήριο δεν μας έβαλε στο 99!!!
Κάπου ανάμεσα βγαίνουν οι των επενδυτών που θέλουν Κόντη ή μάλλον Μαρσέλο μέσω Κόντη, ενώ το θέμα του επενδυτή το… ξεχειλώνει η ΠΑΕ με τον Κωνσταντινίδη με γραπτή δήλωση να προαναγγέλει συνέντευξη Τύπου η οποία όμως μετατράπηκε σε ΔΙΚΗ του Θωμαίδη.
Αυτοί που υμνούσαν την ΚΜΑ, τώρα που δεν τους κάνει την δουλειά υμνούν τον ΑΣ γιατί «ξεφώνισε» την ΠΑΕ, ενώ η ΠΑΕ που μέχρι πρότινος έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης από την προηγούμενη διοίκηση του ΑΣ, ξεφωνίζει τον Ερασιτέχνη γιατί προφανώς και πληροφορήθηκε ότι τα μέλη του έλεγαν στο τελευταίο τους ΔΣ ότι πρέπει να κατατεθεί πρόταση μομφής.
Το πόρισμα που πλήρωσαν 25 χιλιάδες ευρώ και το περιμέναμε 1,5 χρόνο μόλις ήρθε η στιγμή να παραληφθεί αντιλήφθηκαν ότι δεν πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα για να μην έχει πρόβλημα ο ΑΡΗΣ και μία μέρα μετά μας είπαν ότι τελικά πρέπει να παραληφθεί γιατί αλλιώς θα... ξεφύγουν και δνε θα τιμωρηθούν τα φυσικά πρόσωπα.
Όσοι ζητούσαν να..ελεγχθούν πλέον βλέπουν σε επανάληψη την σιωπή των αμνών και την ίδια στιγμή ενόψει και της ΓΣ, οι επενδυτές ακονίζουν τα ΘΑ τους( έχω γανιάσει- μικρασιάτικο- με τις προυποθέσεις που διαφοροποιούνται από μέρα σε μέρα και από τα 157 "Αύριο τελειώνουμε" που έχω ακούσει. Κανείς όμως στον ΑΡΗ δεν έχει δει τα λεφτά τους και μάλιστα, ενώ το πρήξιμο σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος για την περίφημη ΑΜΚ στην οποία δεν μπήκε ευρώ είναι ανάλογο των αντιπάλων του Μάικ Τάισον μετά τις μπουνιές που έτρωγαν.
Ο Άρης Στεφανίδης  βέβαια βγήκε στο ράδιο για να μας πει ότι θα καλύψει μέρος της ΑΜΚ και όπως πριν χρόνια που θα πλήρωνε τους παίκτες, αλλά όπως τότε έτσι και τώρα έμεινε στα… λόγια. Υπάρχει βέβαια διαφορά. Τότε έταζε δραχμές, τώρα... ευρώ. Δεν έχεις βρε άνθρωπέ μου; Δεν θέλεις να βάλεις; Θα σου πει κανείς γιατί δεν συμμετείχες; Τι βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις και τώρα τα ακούει και για σένα ο Πάνος που βέβαια πλέον ακούει να τον ξεφωνίζουν όσοι τον στήριζαν γιατί τότε συμφωνούσε με όσα ήθελαν. Μόλις όμως άλλαξε άποψη, μπήκε κατευθείαν στο στόχαστρο κι αυτός. Σκέφτειτε μόνο τις αντιδράσεις ορισμένων αν την...έξωση στην ΚΜΑ την έκανε η προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη (σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη για τα χρέη του ΑΣ, ελπίζουμε να δρομολογηθεί προς όφελος του συλλόγου και όχι προσώπων). Την ίδια κίνηση έτσι. Απλά αλλάζουν (ορισμένα) από τα ονόματα στο ΔΣ του ΑΣ (να πούμε και μία καλή κουβέντα όμως για την σούπερ μεταγραφή του Ντεσπέιν)
Ο Ηλιάδης οφείλει να πείσει έμπρακτα πλέον ότι δεν ήταν παπάς οι χορηγίες, να διορθώσει το αγωνιστικό χάλι και μάλλον μοιάζει μονόδρμος και πάλι να καταθέσει έφεση για το 99,  ενώ οι πρώην ετοιμάζουν κινήσεις για να αναλάβουν την ΠΑΕ.  Πριν βγει το πόρισμα στον αέρα...
Η ΠΑΕ λέει ότι της χρωστάει ο ΑΣ 72.000 ευρώ, ο ΑΣ λέει η ΠΑΕ μου χρωστάει γιατί μετοχοποίησα τις οφειλές, δεν μου πληρώνει όσα πρέπει να μου πληρώνει ούτε από τα ποσοστά μου, ούτε από τα μαγαζιά μου και την ίδια στιγμή κάνει έξωση στην ΚΜΑ από τα γραφεία στην Παπαναστασίου (που βέβαια για να τα λέμε όλα ήταν σε άθλια κατάσταση και ανακαινίστηκαν με λεφτά της ΠΑΕ για το EUROPA LEAGUE), αλλά η ΚΜΑ λέει ότι ο ΑΣ μου χρωστάει 58.000 ευρώ.
Ακόμα και για την επιτροπή για τον εορτασμό των 100 ετών, πλακώνονται ποιος θα κάνει κουμάντο, όχι ο ένας είναι η μάνα, ο άλλος ο πατέρας και ο άλλος το παιδί του συλλόγου.
Ποια 100 χρόνια αλήθεια να γιορτάσουμε με αυτή την ξεφτίλα δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχουμε μπλέξει με τους οπαδούς του Πάπα από την μία και των παπάδων από την άλλη. Ποιος χορηγός θα έρθει να σας δώσει λεφτά όταν πλακώνεστε μεταξύ σας και με τις πράξεις σας (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ χωρίς να έχετε εσείς την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη των χρεών που δημιούργησαν οι πρώην, αν και ορισμένοι από εσάς από την μία λέτε ότι τα χρέη τα έκαναν οι πρώην και την ίδια στιγμή προσπαθείτε με κάθε μέσο να φέρετε και πάλι τους πρώην στην εξουσία!!!) οδηγείτε την ομάδα στην διάλυση;
Η ΠΑΕ καλεί τους πρώην να έρθουν να κάνουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που ζητάνε τα λεφτά τους, οι πρώην δεν έρχονται εκτός κι αν φύγει η τωρινή διοίκηση. Να συνεργαστούν για τον ΑΡΗ, ούτε τους περνάει από το μυαλό. Ο καθένας για την πάρτη του, αλλά έτσι δεν καταλαβαίνουν ότι για αυτό έφτασε εδώ που έφτασε ο σύλλογος.
Πέρα από την αστειότητα ότι όλοι παρουσιάζονται ως διαχειριστές και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς δεν ήταν απλά και μόνο διαχειριστές, αλλά τα έκαναν όλα σαν την Ιταλίδα εργαζόμενη στον οίκο ανοχής, λέξη που χρησιμοποιούμε φυσικά και στη νέα ελληνική.  Στόχος είναι τα λεφτά, που λέει και η Τζούλια, που θα πας χωρίς αυτα;
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η ΚΕΔ να μου τοποθετήσει τον Παππά στο Βικελίδης την Κυριακή. Λες και μας κάνουν πλάκα από την ΚΕΔ. Σε σύγκριση με άλλους ο συγκεκριμένος έχει μία στεναχωρημένη αποβολή που ΔΕΝ έδωσε πέρσι στην Βέροια και όχι κάτι φοβερό και τρομερό. Τα κοντάρια βέβαια είναι άστα να πάνε, αλλά λεπτομέρειες. Ο ΑΡΗΣ των πολλών μάλιστα απουσιών για να πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή πρέπει να κάνει το καλύτερό του ματς και την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός να είναι ακόμα… μεθυσμένος από την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Θεωρώ ότι τα ματς με Τρίπολη και Γιάννενα έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με Ολυμπιακό δεν πρέπει να ματώσουν οι παίκτες για το θετικό αποτέλεσμα.
Κλείνω με μία σκέψη που έρχεται κόντρα στο… λαικό αίσθημα που αναφέρει ότι οι παράγοντες του ΑΡΗ όλα αυτά τα κάνουν επίτηδες για να ρίξουν την ομάδα στην Γ Εθνική.
 Αν αυτός είναι ο στόχος τους με δεδομένο ότι έχουν αποτύχει στα πάντα μέχρι σήμερα, είναι σίγουρο ότι ο ΑΡΗΣ θα σωθεί, ώστε και οι αγαπητοί συμπολίτες που επωφελούνται της κρατικής εύνοιας με 33 εκ ευρώ παγωμένα και τον Φλεβάρη που θα γίνουν (;) τα δικαστήρια, να πιουν τελικά… ξύδι!
ΥΓ1 Ρε ΑΡΗ, ρε ΑΡΗ, Ρε ΑΡΗ…
ΥΓ2 Αν υπάρχει ένας τρόπος να βοηθηθεί η ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και να πάρουν… δυνάμεις και οι παίκτες είναι ένας. Γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης και παλμός από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Αυτή δυστυχώς είναι η μόνη διαφορά του ΑΡΗ από τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Την Κυριακή στο γήπεδο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε Ηλιάδης, ούτε Σκόρδας, ούτε Κόντης, ούτε επενδυτές, ούτε ΚΜΑ, ούτε ΑΣ. Μόνο ΑΡΗΣ…
ΥΓ3 Το πόρισμα να δημοσιοποιηθεί… χθες γιατί για μία ακόμα φορά προσπαθούν να την γλιτώσουν όσοι δημιούργησαν τα χρέη, αλλά εκμεταλλεύονταν την κατάσταση εκείνη που δύσκολα διαχωρίζεις. Οι παράγοντες κρύβονταν πίσω από τον ΑΡΗ και την ανώνυμη εταιρία. Για να μην την… πληρώσει ο ΑΡΗΣ, δεν την πλήρωναν και αυτοί. Τώρα όμως μέσω πορίσματος είναι καιρός να βρουν όσοι πρέπει να βρουν τον τρόπο να μην την πληρώσει ο σύλλογος, αλλά να πληρώσουν (ανάλογα με το τι έχει κάνει ο καθένας γιατί υπάρχει και το τσουβάλιασμα που είναι άδικο) όσοι έχουν φέρει τον ΑΡΗ στα πρόθυρα της διάλυσης. Παράλληλα θα φανεί θέλω να πιστεύω ποιοι παπατζήδες κατηγορούσαν όλο τον κόσμο ότι μοίραζε...παπά. Ήδη οι καταδικαστικές αποφάσεις έχουν σχηματίσει 12αδα και παίζουν... μπάσκετ και οδεύουμε για 18αδα φουτμπα-λέρας!
ΥΓ4 Αν κάποιος εκ των παραγόντων του ΑΡΗ θεωρεί ότι δεν ανήκει στο...κλαμπ των παπατζήδων είναι πολύ εύκολο να το αποδείξει. Με πράξεις... Στον ΑΡΗ έχουν ένα και μόνο συνώνυμο πλέον. ΛΕΦΤΑ!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: