Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπή με… ελληνικό χρώμα!

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε νίκη γοήτρου επικρατώντας 2-1 της Σαχτέρ Καραγκάντι για τον 12ο όμιλο. Πρωταγωνιστές οι Ράγιος και Αμπουχατζίρα

Ανατροπή με… ελληνικό χρώμα
Χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον ήταν το παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα με την Σαχτέρ, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο Ισραήλ μόνο για την υστεροφημία τους.

Οι Ουκρανοί μπήκαν πιο κεφάτοι στο παιχνίδι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Τελικά η Σαχτέρ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, όταν ο Ατουκρά ανέτρεψε τον Ποριβάεφ.

Την εκτέλεση για τους φιλοξενούμενους ανέλαβε ο Κανας, που είχε περάσει στο ματς στο 40΄λεπτό στη θέση του Ταράσοφ, γράφοντας το 0-1 για την Σαχτέρ που ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην επανάληψη, με την Σαχτέρ να έχει τον έλεγχο και να χάνει ευκαιρίες στο 54΄με τον Μπαιζάνοφ και στο 58 με τον Καζαριάν.

Η εικόνα άλλαξε από το 60΄λεπτό όταν ο Ράγιος πέρασε στο παιχνίδι παίρνοντας στη θέση του Τουάθα. Ο πρώην άσσος του Αστέρα Τρίπολης ανέβασε την ομάδα του δημιουργικά, ενώ στο 76΄κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, για να έρθει ο Κοζιάν και να γράψει το 1-1 για τους Ισραηλινούς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μακάμπι ανέλαβε τον έλεγχο του ματς και άρχισε να πιέζει την Σαχτερ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το 2-1 που ήρθε από έναν ακόμη γνώριμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Αμπουχατζίρα που είχε παίξει στην Λάρισα.
Το παιχνίδι είχε προσωρινή διακοπή στο 60΄λεπτό καθώς έπεσε για λίγα λεπτά ο φωτισμός του γηπέδου.

12ος όμιλος

Μακάμπι Χάιφα-Σαχτέρ 2-1

Τελική Βαθμολογία:

Άλκμααρ 12 (8-4)
ΠΑΟΚ 12 (10-6)
Μακάμπι 5 (6-9)
Σαχτέρ 2 (5-10) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: