Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται… θηρίο για ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να τερματίσει πρώτος κι έτσι στην κλήρωση της Δευτέρας για τους «32» του Europa League πιθανότατα θα βρει στο δρόμο του κάποιο μεγαθήριο. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους.

Έρχεται… θηρίο για ΠΑΟΚ
Όπως έστρωσε… θα κοιμηθεί ο ΠΑΟΚ. Μένοντας στο 2-2 με την Άλκμααρ έχασε την ευκαιρία να τερματίσει πρώτος στον όμιλό του κι έτσι στην κλήρωση της Δευτέρας για τους «32» του Europa League θα βρει στο δρόμο του πιθανότατα κάποια πολύ δυνατή ομάδα, από τις πρωτοπόρους των ομίλων της διοργάνωσης (εξαιρουμένης της Άλκμααρ) και τους τέσσερις καλύτερους τρίτους που έρχονται από το Champions League.

Ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ είναι ομάδες όπως η Βαλένθια, η Φιορεντίνα, η Σεβίλλη, η Τότεναμ, η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λιόν και η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι αγώνες των «32» θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα των «ισχυρών». Στην κλήρωση για τους «32» δεν μπορούν να αναμετρηθούν ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρχαν στη φάση των ομίλων, ενώ από τη φάση των «16» και μετά (που επίσης θα κληρωθεί τη Δευτέρα) δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί.

Ισχυροί: Βαλένθια (Ισπανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Τότεναμ (Αγγλία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Βασιλεία (Ελβετία).

Αδύνατοι: Σουόνσι (Αγγλία), Τσερνομόρετς (Ουκρανία), Έσμπιεργκ (Δανία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Μπέτις (Ισπανία), Λάτσιο (Ιταλία), Ανζί (Ρωσία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: