Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Δώρο μια μεταγραφή!»

malelis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Μάνος Μαλελής και αποκάλυψε πως πρόκειται μελλοντικά να αναβαθμιστεί η συνεργασία του συλλόγου με τον Δημήτρη Κοντομηνά.
Παράλληλα, ανέφερε πως γίνονται προσπάθειες να ν προστεθεί ένας παίκτης στην ομάδα ως δώρο και χωρίς να την επιβαρύνει οικονομικά.
Αναλυτικά είπε:
Για την συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ:
“Δυστυχώς η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη δεν είχε αίσιο τέλος. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά υπήρξε και πολύ κούραση. Πρωτοβουλία για εμένα έχει το πρωτάθλημα όπου πρέπει να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα”.
Για την προσπάθεια που γίνεται να υπάρξει η προσθήκη ενός παίκτη:
“Η διοίκηση αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα και προσπαθώ να δημιουργήσω προϋποθέσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα χωρίς να την επιβαρύνουν. Θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον ΠΑΟΚ που θα πληρώνεται από χορηγούς και φίλους. Υπάρχουν επαφές με τον Πέκοβιτς, αλλά και άλλους παίκτες καθώς πρέπει να αποφασίσει πρώτα ο προπονητής σε πια θέση χρειαζόμαστε προσθήκη. Αναζητώ την λύση που θα βοηθήσει την ομάδα. Δε μου απαγορεύει κάποιος κάτι αλλά πρέπει και εγώ να κατανοήσω τις προτεραιότητες. Χρειαζόμαστε μια προσθήκη καθώς βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο γύρω και σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος τραυματισμός η επικρατήσει η κούραση θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές.
Ελπίζω να υπάρξει κατανόηση από την διοίκηση καθώς και ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί ένα θέαμα υψηλού επιπέδου. Μια ενίσχυση μπορεί να προσφέρει και να φέρει θετικά αποτελέσματα στην ομάδα. Δεν έχω καμία διαφορά με την διοίκηση απλά υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Έχω την εντύπωση πως στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν παίκτες άλλη κλάσεως αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μας σε μια καλή μέρα μπορούν να ανταπεξέλθουν εναντίον αυτών των ομάδων”.
Για τα θέματα που θα συζητηθούν μεταξύ του Κοντομηνά και της διοίκησης:
“Θα έρθει ο κύριος Κοντομηνάς και θα μιλήσουμε για μια μεγαλύτερη προβολή, αλλά και για μια αναβάθμιση συνεργασίας. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που δημιουργούνε το αίσθημα της αναβάθμισης.  Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω θα ενημερώσει για τα υπόλοιπα ο πρόεδρος της ομάδας”.
Για τις φήμες που λένε πως μπορεί να αποκτήσει το μετοχικό κεφάλαιο ο Ιβάν Σαββίδης:
“Εδώ είναι το μετοχικό κεφάλαιο και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει την ομάδα. Δεν είναι ανάγκη να μιλάμε για μια μεριά. Του χρόνου μπορεί να είναι ο κ. Σαββίδης ή και ο κ. Κοντομηνάς. Αν κάποιος πριν τελειώσει η χρονιά ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ όλοι είμαστε εδώ να βοηθήσουμε”.
Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη:
“Ο ΠΑΟΚ λογικά έχει αποκλειστεί και πολύ δύσκολα μπορεί να συνεχίσει. Η απόδοση της ομάδας σχετικά με το μπάτζετ πήγε πολύ καλά. Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες έκανα πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Θέλουμε όμως και την στήριξη του κόσμου ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: