Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

"Και μένα μου λείπει ο Κάτσε"...!!

O Xουμπ Στέφενς μετά το 2-2 με την Αλκμάαρ και δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Έργκις Κάτσε. Αναλυτικά όσα είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:
Για τον αγώνα: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Όμως βλέποντας συνολικά τους αγώνες των ομίλων κάναμε μία καλή πορεία με 12 βαθμούς. Σήμερα η ΑΖ ήταν καλύτερη, είχε την πολυτέλεια να φρεσκάρει την ομάδα της χωρίς να αλλάξει το παιχνίδι μας ενώ εμάς μας στοίχισαν τα προβλήματα, όπως φάνηκε και στην ενδεκάδα μας. Μας έλειπε φρεσκάδα σήμερα»
Για τη μη χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη: «Ο Σαλπιγγίδης χρειάζεται και αυτός ξεκούραση. Η αλήθεια είναι ότι αν μπορούσα θα έκανα περισσότερες αλλαγές. Η ΑΖ έχει μεγαλύτερο ρόστερ και το εκμεταλλεύτηκε. Σκεφτήκαμε να βάλουμε τον Κατσουράνη στο κέντρο, όμως πίσω δεν μπορούσε να μας βοηθήσει ο Τζαβέλλας λόγω ενός μικροπροβλήματος».
Για την εμφάνιση του Πόζογλου: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Πόζογλου, μας βοήθησε με το που μπήκε στο παιχνίδι και πέτυχε και ένα γκολ».
Αν έχει κάποια προτίμηση για την επόμενη αντίπαλο: «Η κληρωτίδα πάντα βγάζει ότι θέλει ανεξάρτητα από την προτίμηση του οποιουδήποτε».
Στη συνέντευξη Τύπου είπε τα εξής:
Για τους λόγους που δεν φρεσκάρισε περισσότερο την ενδεκάδα: "Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αλλά αν δείτε πόσους τραυματισμούς έχουμε αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν πολλές οι επιλογές. Προτίμησα να βάλω έναν άλλο παίκτη στο κέντρο, που δεν τα πήγε και τόσο καλά, όπως και ο Κίτσιου. Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο της Άλκμααρ, ώστε να έχουμε τόσο πολλές επιλογές".
Αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει ο Γκαρσία, με βάση την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις: "Δεν γνωρίζω. Εγώ κοιτάω προπόνηση με προπόνηση και αποφασίζω αν ένας παίκτης μπορεί να αγωνιστεί ή όχι".
Για τον Κάτσε: "Και μένα μου λείπει. Λείπει στην ομάδα".
Αν ο ΠΑΟΚ θα έχει την ίδια εικόνα και στα επόμενα ματς λόγω των προβλημάτων στη μεσαία γραμμή: "Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το κέντρο του γηπέδου".
* Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Στέφενς είπε στον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση για τον Γκαρσία ότι "απλώς ελάτε να δείτε μία προπόνηση".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: