Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπή και πρωτιά η Λιόν!!

Πρόκριση με πρωτιά για τη Λιόν, που επικράτησε της Γκιμαράες στην Πορτογαλία με 2-1 και πήρε μάζι της την Μπέτις στους «32». Μια αποβολή και ένα πέναλτι χρειάστηκαν για να κερδίσουν οι Γάλλοι.

Ανατροπή και πρωτιά η Λιόν (video)
Την πρωτιά στον 9ο όμιλο σφράγισε η Λιόν μετά την επικράτηση της με 2-1 στην Πορτογαλία, επί της Γκιμαράες και συνεχίζει ακάθεκτη στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λιόν ήθελε να καθαρίσει τον αγώνα από την αρχή – για να περάσει σίγουρα ως πρώτη - ώστε να μην έχει το νου της στον άλλο αγώνα του ομίλου. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν η Γάλλοι αφού η Γκιμαράες άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Τομανέ στο 11’.

Στον άλλο αγώνα η Μπέτις σε ένα κακό παιχνίδι έμενε άσφαιρη (0-0 με τη Ριέκα), κάτι που δεν άγχωνε τους «Λιονέ». Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τους Γάλλους, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι στο 62’ και ταυτόχρονα την κόκκινη κάρτα του Κορέιρα.

Ο Γκομίς ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη έκαναν την ολική ανατροπή (1-2) με γκολ του Φερί. Ο αγώνας δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο από εκεί και ύστερα και έτσι το 1-2 ήταν και το τελικό σκορ.


Τα αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής

Μπέτις – Ριέκα 0-0

Γκιμαράες – Λιόν 1-2
(11’ Τομανέ - 62’πεν. Γκομίς,66’ Φερί)

Βαθμολογία

Λιόν 12
Μπέτις 9
Γκιμαράες 5
Ριέκα 4

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: