Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη για το γήπεδο!

Επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις στο γήπεδο θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Μελισσαννίδης. «Υπάρχει πίεση», έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αναφερόμενοι στις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Σύσκεψη για το γήπεδο
Τον αρχιτέκτονα της «Αγιάς Σοφιάς», Θανάση Κυράτσου, τον πρόεδρο της Dimand και πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο θα υποδεχθεί σήμερα στα γραφεία της Aegean ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φυσικά και θα συζητήσουν για το γήπεδο τις ΑΕΚ, ώστε να ενημερωθεί ο πρόεδρος της «Ένωσης» για τις εξελίξεις επί του θέματος. Τις προηγούμενες ημέρες ο «τίγρης» ήταν στις ΗΠΑ και θέλει να μάθει με επίσημο τρόπο σε ποιο σημείο είναι το γηπεδικό, για αυτό και θα μιλήσει με τους δύο άνδρες.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως πάνε τα πράγματα, μετά τις επαφές με την Περιφέρεια και τα Υπουργεία. Όλες οι προμελέτες έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα. Απομένει να ολοκληρωθούν και οι μελέτες και όταν θα συμβεί αυτό θα κατατεθούν εκεί που πρέπει, μεταξύ των οποίων στον Δήμο για να πάει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Στη συνέχεια το έργο θα περάσει στο κομμάτι των αδειών.

«Ξέρουμε που παίζουμε»

Η εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλή, κάτι που συνειδητοποιούν και οι παίκτες της ομάδας. Αυτό φαίνεται και από όσα έλεγαν μεταξύ του χθες στο προπονητικό κέντρο.

«Ξέρουμε πού παίζουμε. Ξέρουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ. Οτι ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με πολλά γκολ. Υπάρχει πίεση, αλλά έτσι είναι η ΑΕΚ. Θα βελτιωθούμε, από τη στιγμή που μας πιστεύει τόσο πολύ και ο προπονητής μας», ειπώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: