Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι θα κάνει την υπέρβαση;

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά τη νέα κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για το Europa League. Η συνοχή, ο θολωμένος Στέφενς και τα προβλήματα που δεν διορθώνονται. Ο ΠΑΟΚ υποτίθεται πήγαινε φέτος για την υπέρβαση. Όταν, όμως, δεν μπορείς να κερδίσεις τον Απόλλωνα και να φέρεις μια ισοπαλία πρόκρισης 0-0 ή 1-1 με την Άλκμααρ, τότε πώς θα γίνει αυτή η υπέρβαση; Με κάποιο θαύμα;
Δεν πείθει
Ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο δεν πείθει. Αυτή είναι η αλήθεια κι όποιος θέλει την δέχεται. Με τέτοιες εμφανίσεις, δηλαδή, σαν την αποψινή, δεν μπορείς να πας πουθενά.
Η εμφάνιση
Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση με τους Ολλανδούς. Είναι και το παιχνίδι πριν από λίγα 24ωρα με τον Απόλλωνα.
Καμία συνοχή
Ο ΠΑΟΚ έχει ολοφάνερα αγωνιστικά προβλήματα που παραμένουν αδιόρθωτα εδώ και τόσο καιρό. Δεν έχει συνοχή σαν ομάδα, δεν έχει ταχύτητα στο παιχνίδι του, δεν έχει σωστή αμυντική λειτουργία.
Δεν ανεβάζει στροφές
Το ότι αντί αγωνιστική με αγωνιστική να ανεβάζει στροφές, αυτός ρίχνει είναι ένα ακόμα θέμα που έχει προστεθεί για την ομάδα του Στέφενς.
Θόλωσε και ο Στέφενς
Και, βέβαια, δεν είναι μόνο οι παίκτες που οι περισσότεροι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Είναι κι ο Στέφενς που φαίνεται να έχει θολώσει κι αυτός και να μην μπορεί να βρει λύσεις.
Τζάμπα και βερεσέ
Και το παιχνίδι, πάντως, που έρχεται με την Καλλονή δεν είναι εύκολο. Και ο ΠΑΟΚ αν δεν κερδίσει θα κάνει τρίτη κολλητή γκέλα μετά από Απόλλωνα, Άλκμααρ. Ή μήπως δεν ήταν γκέλα η αποψινή; Από το τίποτα ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτιά τζάμπα και βερεσέ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: