Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Περπέρογλου: «Δεν θα κερδίζουμε πάντα έτσι…»

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι πάντα σε θέση να ανατρέπει μεγάλες διαφορές και πρέπει να αποφεύγει να βρίσκεται τόσο πίσω στο σκορ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Σιένα ο Στράτος Περπέρογλου.

Περπέρογλου: «Δεν θα κερδίζουμε πάντα έτσι…»
Ο Στράτος Περπέρογλου προειδοποίησε πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί πάντα να σκαρώνει μεγάλες ανατροπές, σαν κι αυτή που του επέτρεψε να κερδίσει και τη Σιένα.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ήμασταν άστοχοι και, πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, μείναμε πίσω στο σκορ με διαφορά. Στην τελευταία περίοδο το παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ, και καταφέραμε μια ακόμη ανατροπή», ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ που πέτυχε 18 πόντους.

«Θα πρέπει να προσέξουμε το γεγονός πως σε ορισμένα ματς δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα. Θα είναι λάθος να νομίζουμε πως ό,τι και αν γίνει σε ένα ματς, όσο άσχημα αν παίξουμε, στο τέλος θα κερδίζουμε πάντα. Απόψε, αν είχαμε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα ως αντίπαλο, ίσως να μην τα καταφέρναμε», πρόσθεσε.

Τέλος, για την προσωπική του παρουσία, είπε: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερή μου χρονιά αισθάνομαι καλύτερα και είμαι πάντα έτοιμος ώστε να βοηθάω την ομάδα. Ήταν για εμένα και ένα ματς ειδικών συνθηκών, καθώς έπαιξα και στο "4", λόγω απουσιών που έχουμε».


Λοτζέσκι: «Να προσέχουμε»
Ο Ματ Λοτζέσκι εφιστά την προσοχή του Ολυμπιακού εν όψει της συνέχειας, αφού δεν θα έχει την πολυτέλεια να ανατρέπει πάντα ματς όπως αυτό με τη Σιένα.

Λοτζέσκι: «Να προσέχουμε»
Ένα καλό μάθημα, ώστε να μην μπαίνει χαλαρά στα παιχνίδια και να… τρέχει στη συνέχεια, πρέπει να αποτελέσει το ματς με τη Σιένα για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι.

«Νομίζω πως χαλαρώνουμε λίγο, ίσως νομίζουμε πως θα κερδίσουμε εύκολα και πριν το καταλάβουμε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Ίσως επειδή παίζαμε χωρίς κόσμο, είχαμε προκριθεί και δεν έπαιζε ο καλύτερος παίκτης τους να μπήκαμε λίγο χαλαρά. Όμως πρέπει να προσέξουμε εν όψει της συνέχειας για το Top 16», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.


Πέτγουεϊ: «Είναι ανεξήγητο»

Ακόμη και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αδυνατεί να εξηγήσει πώς ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει μεγάλες ανατροπές.

Πέτγουεϊ: «Είναι ανεξήγητο»
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αγωνίστηκε παρά τις στομαχικές διαταραχές που το πρωί της Πέμπτης τον έστειλαν στο νοσοκομείο και ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Σιένα. Ακόμη και ο ίδιος, πάντως, δεν είχε εξήγηση για το πώς η ομάδα του συνεχίζει να κερδίζει με μεγάλες ανατροπές.

«Στο ξεκίνημα προσπαθήσαμε στην άμυνα να τους περιορίσουμε, αλλά όσο καλή άμυνα και αν παίζαμε, κατάφερναν να βάζουν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε. Στην επίθεση βελτιωθήκαμε στη συνέχεια, παίξαμε πιο ομαδικό μπάσκετ, κάναμε επιθέσεις ύστερα από τρεις-τέσσερις πάσες, βάλαμε και εμείς μεγάλα σουτ, και φτάσαμε στη νίκη», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ.

«Δεν μας επηρέασε η απουσία του κόσμου, έχουμε ξαναπαίξει χωρίς κόσμο άλλωστε. Δεν μπορείς να εξηγήσεις πώς καταφέρνουμε να κάνουμε ανατροπές... Τι να πω; Είναι ανεξήγητο! Δείχνει το χαρακτήρα της ομάδα μας. Έχουμε και μεγάλους ηγέτες όπως ο Σπανούλης, δεν τα παρατάμε ποτέ, και παλεύουμε μέχρι το τέλος για τη νίκη», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: