Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Διαβολική»… καζούρα στον Εζίλ! (pics)

Προ ημερών δήλωσε ότι η Άρσεναλ θα πάει στο «Ολντ Τράφορντ» για να τελειώσει τη χρονιά της Γιουνάιτεντ. Να διασκεδάσει. Γι’ αυτό και οι οπαδοί των «διαβόλων» διασκεδάζουν σήμερα με τον Μεσούτ Εζίλ.

«Διαβολική»… καζούρα στον Εζίλ! (pics)
Ίσως παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του. Ίσως ξεχειλώθηκαν απ’ τα (γνωστά για την «κιτρινίλα» τους) πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ.

Σημασία έχει όμως ότι τα λεγόμενα του Μεσούτ Εζίλ -σύμφωνα με τα οποία η Άρσεναλ θα πήγαινε στο “Ολντ Τράφορντ” για να διασκεδάσει και να τελειώσει τη χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- ήταν απ’ τα πρώτα πράγματα που ήρθαν στο μυαλό των οπαδών της μετά τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι.

Με αποτέλεσμα εκατοντάδες σχετικές φωτογραφίες και αναρτήσεις στο twitter: Από καθησυχαστικές ενημερώσεις του τύπου «η αστυνομία ενημέρωσε ότι σταματά τις έρευνες για τον αγνοούμενο άνδρα με το όνομα Μεσούτ Εζίλ που χάθηκε σήμερα στις 18:00. Βρέθηκε σ’ ένα παγκάκι του Λονδίνου».

Μέχρι δημόσιες παραδοχές ότι «ο Μεσούτ Εζίλ είναι όντως μάγος. Μπόρεσε να κάνει τον εαυτό του αόρατο, ενώ έπαιζε».


Mesut Ozil left stunned by today's loss at Old Trafford...


Danny Baker @prodnose
Police confirm they have called off search for adult male Mesut Özil who went missing at 4 today. He has been found on a London bound coach.
 
 
Paul Scholes @MxIchsan95
Mesut Ozil is a magician. He could make himself invisible while playing.

Haha !!
 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: