Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Έτσι θέλω να παίζουμε»!

Ακόμη καλύτερες εμφανίσεις περιμένει στο μέλλον ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το «3 στα 3» με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Τετ-α-τετ του προέδρου με τον Μίτσελ.

«Έτσι θέλω να παίζουμε»!
Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ, τον οποίο ισοπέδωσαν με σκορ 4-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, οι παίκτες του Μίτσελ το έκαναν τόσο εμφατικά και ικανοποίησαν απόλυτα τους οπαδούς τους, οι οποίοι γέμισαν για ακόμη μία φορά το φαληρικό γήπεδο.

Μετά το χθεσινοβραδινό «σόου» ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενώπιον των ποδοσφαιριστών και τους έστειλε το μήνυμα εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Πριν από αυτό, όμως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πήγε στο γραφείο του Μίτσελ, μία κίνηση που έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε για περίπου δύο λεπτά με τον Ισπανό τεχνικό, τον συνεχάρη για το «3 στα 3» και τους συνεχόμενους θριάμβους με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και χθες με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, όπου και μίλησε στους παίκτες: «Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση, όπως και για τις τρεις νίκες που πήραμε σε τρία δύσκολα παιχνίδια. Πετύχατε ό,τι ήθελε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, τρεις νίκες. Να ξέρετε, όμως, δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας στο πρωτάθλημα.

Ούτε έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” του Champions League, και εκεί έχουμε δρόμο. Θέλω να συνεχίσετε τη δουλειά σας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Θέλω να παίζουμε όπως σήμερα (χθες) σε όλα τα παιχνίδια
».

Όσον αφορά τώρα το πριμ, ο πρόεδρος φέρεται να τους ανακοίνωσε το δικό του «δώρο» για τις επιτυχίες που χάρισαν στην ομάδα, όμως κανείς μέσα από την ομάδα δεν αποκάλυψε το ακριβές ποσό.

«Αυτά είναι δικά μας θέματα, οικογενειακά», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την SportDay, το ποσό είναι κοντά σε όλα όσα είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν φαίνεται να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: