Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μπόκα για τίτλο!! (vid)

Μέχρι το 85' έχανε με 1-0, αλλά με μία επική ανατροπή που ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις η Μπόκα νίκησε 2-1 την Τίγκρε και πλησίασε στους δύο βαθμούς την κορυφή του Inicial! Mε δέκα για 40 λεπτά η Τίγκρε. H χθεσινή αλληλοεξουδετέρωση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Νιούελς και Σαν Λορέντζο, έδινε μία πρώτης τάξης ευκαιρία στο συγκρότημα του Μπιάνκι να ξαναμπεί γερά μέσα στο «κόλπο» του τίτλου. Και το έκανε!
Μπορεί το παιχνίδι με την Τίγκρε να ήταν «must win» για τους γηπεδούχους, ωστόσο τίποτα δεν πήγαινε καλά μέχρι το φινάλε του ματς. Μόλις στο 18ο λεπτό το αυτογκόλ του Πέρες έφερε πίσω στο σκορ την ομάδα του Μπουένος Άιρες, που έστω και με την... ψυχή στο στόμα κατάφερε να κάνει μία πολύ μεγάλη ανατροπή. Σ' αυτό βέβαια βοήθησε και το γεγονός πως έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 53' η Μπόκα, όταν δηλαδή ο Πέρες Γκαρσία αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών!
Ο χρόνος όμως κυλούσε, το γκολ δεν ερχόταν και η μπάλα γινόταν όλο και πιο βαριά. Η λύση τελικά δόθηκε με δύο στημένα, όταν ο Παρέδες πήρε τη μπάλα από τον Ρικέλμε και με έναν «κεραυνό» από μακρινή απόσταση έκανε το 1-1 στο 85'. Ενώ όλα έδειχναν πως θα φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας το συγκρότημα του Μπιάνκι, η κεφαλιά του Ντίαζ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε μία επική ανατροπή και τη Μπόκα Τζούνιορς δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή (ισόβαθμη με τη Σαν Λορέντζο), τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Inicial!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (8/11)
Ατλέτικο Ραφαέλα-Γοδόι 3-1

Σάββατο (9/11)
Ολίμπο-Κίλμες 0-1
Ολ Μπόις-Χιμνάσια Λα Πλάτα 2-1
Εστουδιάντες-Ροζάριο Σεντράλ 1-1
Νιούελς Ολντ Μπόις-Σαν Λορέντζο 1-1

Κυριακή (10/11)
Μπόκα Τζούνιορς-Τίγκρε 2-1
Μπελγράνο-Κολόν Σάντα Φε 2-0
Ρασίνγκ Κλουμπ-Αρχεντίνος Τζούνιορ 0-1
Βελέζ Σάρσφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ (02:15)

Δευτέρα (11/11)
Λανούς-Άρσεναλ Σαραντί




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: