Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Ευχαριστημένος απ’ την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού, παρά την ήττα απ’ τον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»
Ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια του Πανθρακικού, που αγωνίστηκε απ’ το 28’ με 10 παίκτες φάνηκε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός τους συλλόγου της Κομοτηνής τόνισε πως και οι δύο ομάδες βρίσκονται δίκαια στη βαθμολογική τους θέση, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, οι οποίες δικαίωσαν τη θέση που έχουν στον βαθμολογικό πίνακα. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Εργοτέλης είναι μια καλή και επιθετική ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά η αποβολή μας ανάγκασε να παίξουμε για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Από εμάς έγινε μια μεγάλη προσπάθεια καθώς παίζαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με λιγότερο παίκτη, ενώ είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Τζάνη», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη προσπάθειά τους. Παίξαμε κάποια στιγμή στον αγώνα με τέσσερις επιθετικούς, κάναμε φάσεις, είχαμε το δοκάρι και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Όσον αφορά το σχόλιο του για τη διακοπή του πρωταθλήματος, ανέφερε:
«Πιστεύω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας κάνει καλό, καθώς θα επιστρέψουν οι παίκτες που είναι τραυματίες. Συγχαρητήρια για τον Εργοτέλη, αλλά και για τους παίκτες μας που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: