Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Τιμή να συνεργάζομαι μαζί του…»


Μέλι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες και τον επαγγελματισμό του Μάρις Βερπακόφσκις έσταξε μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Πετράκης.

«Τιμή να συνεργάζομαι μαζί του…»
Το εγκώμιο του Μάρις Βερπακόφσκις -όχι μόνο για την καλή εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε με τον Πανθρακικό (3-1) αλλά και για την εξαιρετική συμπεριφορά του- έπλεξε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε τον Λετονό παράδειγμα επαγγελματισμού και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τιμή του το ότι συνεργάζεται μαζί του.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Πετράκης παραδέχθηκε ότι η αποβολή βοήθησε την ομάδα του και χαρακτήρισε κομβικής σημασίας στο ν’ ανατρέψει το σκορ το γεγονός ότι κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης

Για το παιχνίδι: «Προερχόμασταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, παρά την καλή εικόνα που είχαμε στους αγώνες αυτούς και θέλαμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Απέναντί μας είχαμε μια δύσκολη και καλή ομάδα, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική της θέση.

Η εικόνα του παιχνιδιού συνολικά είναι με το μέρος μας. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα το δεχθήκαμε εμείς. Συνεχίσαμε όμως την προσπάθειά μας και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο, κάτι σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από το γκολ που βάλαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο. Μας βοήθησε εν μέρει η αποβολή, καθώς κάποιες στιγμές ήμασταν σε πλεονεκτική θέση, αλλά κάποια στιγμή μας αποσυντόνισε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών μας και τη νίκη που πήρε η ομάδα»
.

Για το ότι πρώτη φορά φέτος ο Εργοτέλης γύρισε ματς: «Έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος εκ των προτέρων ποιος θα βάλει πρώτος γκολ. Είναι θετικό το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι και πρέπει να το βλέπουμε σαν παρακαταθήκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για τον Βερπακόφσκις: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με τον Βερπακόφσκις. Έκρινα στα προηγούμενα παιχνίδια ότι έπρεπε να είναι εκτός -κάτι που το συζήτησα και μαζί του. Με τη συμπεριφορά του δείχνει πόσο άριστος επαγγελματίας είναι και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους παίκτες, κυρίως τους νέους. Με τη συμπεριφορά και στάση του στις προπονήσεις, έδειξε ότι πρέπει να βρίσκεται στην ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: