Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Ήταν θυμωμένος ο Παναθηναϊκός…»

Η ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έκανε πιο αποφασιστικό τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την ήττα της ομάδας του.

«Ήταν θυμωμένος ο Παναθηναϊκός…»
Το έργο της Νέας Κηφισιάς ήταν ήδη δύσκολο κι έγινε δυσκολότερο από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ήττα, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ματς στο Ζηρίνειο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Για μας ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν θυμωμένος μετά την ήττα του και εμείς είχαμε τέσσερις τραυματίες», δήλωσε ο προπονητής των νεοφώτιστων και πρόσθεσε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά καταφέραμε να βγάλουμε επιθετικότητα στο παιχνίδι μας και όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση και προσπάθεια. Αυτό είναι που κρατάμε από αυτό το ματς, όπου η ομάδα μας φιλοξένησε για πρώτη φορά στην ιστορία της έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 15ατία. Πέρσι ήταν μια νέα ομάδα και κατάφερε να πάρει το νταμπλ και να φτάσει μια ανάσα από το Φάιναλ Φορ. Είναι χαρά για το ελληνικό μπάσκετ που τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον Ολυμπιακό υπάρχουν Έλληνες προπονητές, ενώ γενικότερα το επίπεδο της Α1 είναι πολύ καλό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Έχει μπροστά τους τρεις στόχους. Εμάς μας περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια».

Τέλος, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος επεσήμανε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κ. Πεδουλάκη για τη νίκη τους. Συγχαρητήρια, όμως, και στην ομάδα μας. Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό παιχνίδι αυτό με τον Πανιώνιο, το οποίο αποδείξαμε πως ήταν μια κακή παρένθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: