Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν συνηθίσει τις 4άρες!!

Τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο πώς να την πάρει όταν η ομάδα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν διασυρθεί σ΄ αυτό το γήπεδο; Δίχως να παίξει μπαλάρα, ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στον ΠΑΟΚ και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό για το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι πως στον Δικέφαλο έχουν γίνει λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς ο πήχης είχε ανέβει ψηλά από τον Ιβάν Σαββίδη και τελικά ο κόσμος ...έφαγε ξαναζεσταμένο φαγητό.
Όταν αποκαλύπτεις πως θα έδινες ένα καράβι λεφτά στον Ροναλντίνιο και τελικά έμεινες με τον ...Ολίσε, τότε έχεις και εσύ μεγάλη ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των φιλάθλων του και να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει ποιοτικούς παίκτες και πάνω απ΄ όλα αυτοί οι ποδοσφαιριστές να έχουν το DNA του νικητή.
Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Νίνης (αν και δεν είχε αγωνιστεί) βρίσκονταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού που είχε διασυρθεί στο ίδιο γήπεδο το 2008 για το Κύπελλο με 4-0! Μπορεί δύο χρόνια αργότερα "Σάλπι" και Νίνης να είχαν πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, όμως οι ηγέτες και τα "πρώτα" ονόματα σε εκείνη την ομάδα ήταν άλλοι...
Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν πήρε και τον Βύντρα!




Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: