Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στην άκρη… σκοτώνει!! (video)

Ούτε στην Καλαμαριά σταμάτησε το «τρένο» της Κέρκυρας! Οι «Φαίακες» καθάρισαν και τον Απόλλωνα με 2-1 και κάνοντας το «7 στα 7», έμειναν πρώτοι -και με διαφορά- στην κορυφή της Football League!

Στην άκρη… σκοτώνει! (video)
Απαγορευμένη σκέψη για οποιονδήποτε άλλον κράτησε την κορυφή της βαθμολογίας η Κέρκυρα.

Απέναντι στον επίσης ισχυρό Απόλλωνα και μέσα σε μια απ’ τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, οι νησιώτες συνέχισαν να… μη χάνουν πουθενά βαθμούς.

Αφού προηγήθηκαν λοιπόν νωρίς με πλασέ του Μπαλντοβαλίεφ (6’), καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι στο 60’ (με σουτ του Ραπτάκη έπειτα από σύγχυση στην περιοχή).

Κι ακόμη κι αν αγχώθηκαν στο τέλος -με το γυριστό σουτ του Ναλμπάντη να μειώνει το σκορ στο 78’ και να επιτρέπει στον Απόλλωνα να πιέσει στα τελευταία λεπτά- πήραν τη μεγάλη νίκη (2-1). Έμειναν, έτσι, αναμφισβήτητο «αφεντικό» στο βόρειο όμιλο, διατηρώντας τη διαφορά πέντε πόντων από τη Νίκη Βόλου και εκτοξεύοντας στους οκτώ εκείνη απ’ τον σημερινό τους αντίπαλο.

όσο για το νότιο όμιλο, η Γλυφάδα μπορεί να μην είναι εκεί αφεντικό, αλλά σίγουρα είναι πιο άνετη από σήμερα. Κι αυτό διότι η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν πτοήθηκε απ’ το ότι έμεινε πίσω στο σκορ από τον Βύζαντα (με γκολ του Σταμόγιαννου). Αντίθετα, γύρισε σε 25 λεπτά το παιχνίδι (με σκόρερ τους Νατσούρα, Σμυρλή και Πορτίγια) και με την πρώτη φετινή της νίκη (3-1), πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: