Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μόγες: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Ο Ντέιβιντ Μόγες δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Μαν. Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ (1-0).

Μόγες: «Πολύ μεγάλη νίκη»
Τη σημασία της νίκης επί της Άρσεναλ επισήμανε ο προπονητής της Μαν. Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγες, μετά το 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

«Δεν είχαμε πολλές καλές φάσεις, αλλά η νίκη μας σήμερα ήταν πολύ σημαντική. Δεν πανηγυρίζω για τη νίκη, αλλά επειδή οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Η Άρσεναλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν κι έπρεπε να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 20-30 λεπτά και συνολικά είχαμε πολύ πάθος, αφοσίωση και συγκέντρωση, κάτι που μας βοήθησε στο δεύτερο μέρος, όταν δεχτήκαμε πίεση. Κάναμε ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα χρειαστούμε αρκετά ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλω. Όλες οι ομάδες θα έχουν σκαμπανεβάσματα και πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι κλειστό φέτος», ανέφερε.

Τέλος, ο Σκωτσέζος τεχνικός εξήρε την εμφάνιση των επιθετικών του. «Οι μεγάλοι παίκτες πετυχαίνουν μεγάλα γκολ σε μεγάλα ματς σαν κι αυτό. Κι ο Φαν Πέρσι είναι μεγάλος παίκτης. Όμως και ο Ρούνεϊ ήταν φανταστικός σήμερα», ανέφερε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: