Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Ελπίζουμε σε Κίρικες για τη ρεβάνς»

Τον Βλαντ Κίρικες για τη ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ ελπίζει να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα.

«Ελπίζουμε σε Κίρικες για τη ρεβάνς»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει στη διάθεσή του τον Βλαντ Κίρικες για τον αγώνα ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ απέναντι στην Ελλάδα άφησε ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα. Ο αμυντικός της Τότεναμ υπέστη κάταγμα στη μύτη και σίγουρα θα λείψει από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, την ερχόμενη Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κίρικες. Χρειάζεται μίνιμουμ να μείνει έξι μέρες εκτός δράσης και μέχρι τότε δεν μπορεί να πετάξει με το αεροπλάνο. Μετά τις εξετάσεις που θα του κάνουμε θα ξέρουμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στον επαναληπτικό. Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε πως θα επανεξεταστεί από έναν άλλο γιατρό», δήλωσε σήμερα ο Βίκτορ Πιτσούρκα.

Πάντως αισιοδοξεί όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. «Ελπίζω όσοι παίκτες χρησιμοποιηθούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν. Μακάρι να μην είναι αισθητή η απουσία του Κίρικες, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο. Μέχρι τον αγώνα θα αποφασίσω ποιος θα πάρει τη θέση του. Ο Γκάρντος πήγε καλά απέναντι στην Εσθονία, αλλά θα δούμε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: