Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κάμπελ: «Μπορώ περισσότερα»

Ο Κοσταρικανός υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στη συνέχεια της σεζόν, ύστερα από την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ

Κάμπελ: «Μπορώ περισσότερα»
Ο MVP του μεγάλου αγώνα της 11ης αγωνιστικής, ήταν περιχαρής μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παρά την γεμάτη εμφάνιση του, ήταν προσγειωμένος και σημείωσε πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα, στη διάρκεια της σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτά τα τρία ματς. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να νικάμε για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που το αξίζει και μας στηρίζει. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.Έχω πολλά περισσότερα να δείξω απ’ αυτά που έδειξα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω μέχρι το τέλος της χρονιάς να τα έχω δείξει».

Με τη σειρά του ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «ερυθρολεύκων», Χαβιέ Σαβιόλα, δήλωσε πανευτυχής για το τρία στα τρία, την δύσκολη βδομάδα που πέρασε.«Αντιμετωπίσαμε τρεις δύσκολους αντιπάλους το τελευταίο διάστημα και η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει. Αλλά η ομάδα αυτή έχει δείξει ότι έχει πολύ όρεξη και πολύ κουράγιο και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα μας».

Όσο για το πού αφιέρωσε το γκολ: «Στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και κατά δεύτερο στον κόσμο που πάντα είναι στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: