Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ναδάλ vs Τζόκοβιτς!!

Έτσι πρέπει να κλείσει η χρονιά! Με το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο καλύτερους. Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα «μονομαχήσουν» για το τρόπαιο στο ATP World Tour Finals.

Ναδάλ vs Τζόκοβιτς!
Ο Ναδάλ είχε ήδη τσεκάρει το εισιτήριο κόντρα στον Φέντερερ. Αργά το βράδυ το ίδιο έκανε και ο Τζόκοβιτς που επικράτησε σχετικά εύκολα του μαχητικού Βαβρίνκα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και πέρασε στον τελικό του ATP World Tour Finals!

Ο Νόλε δεν αντιμετώπισε ουσιαστικά προβλήματα απέναντι στον Ελβετό, πανηγυρίζοντας την 21η σερί νίκη του στο tour! Κι αν μη τι άλλο θέλει να κλείσει τη σεζόν με το... καλό 22, την Δευτέρα απέναντι στον Ισπανό!

Το νούμερο ένα στον κόσμο διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση και ενδέκατο(!) μέσα στο 2013, ενώ από την άλλη ο Σέρβος θέλει να υπερασπιστεί τα περσινά κεκτημένα του, κατακτώντας παράλληλα τον έβδομο φετινό!

Ο τελικός αναμένεται συγκλονιστικός! Στο head to head, ο Ναδάλ υπερτερεί με 22 νίκες έναντι 16 του Τζόκοβιτς. Μια ελαφρά υπεροχή έχει και στις φετινές συναντήσεις τους, όπου μετράει τρεις νίκες έναντι δύο.

Καλή Δευτέρα λοιπόν! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: