Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Χαρούμενος άνθρωπος ο Χάβος!

Ευτυχισμένος και με το δίκιο του ήταν ο Μάκης Χάβος μετά τη νέα νίκη του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και τιμ.

Χαρούμενος άνθρωπος ο Χάβος
Ο Έλληνας προπονητής των «καναρινιών» ζήτησε συγνώμη στον διαιτητή Μάνταλο για τη συμπεριφορά του που έφερε την αποβολή του και ξεκαθάρισε πως με υπομονή κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Διαμαρτυρήθηκα για ένα φάουλ που δόθηκε σε εμάς, χωρίς όμως να πω κάτι. Ο τρόπος μου ήταν υπερβολικός και ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μάνταλο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το αγωνιστικό μέρος:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να καταβληθεί. Δουλέψαμε μια εβδομάδα με ηρεμία και στόχο να διασπάσουμε την άμυνα του Λεβαδειακού. Τα καταφέραμε από μια στημένη φάση και γενικά ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου που ήταν το πρώτο στην έδρα μας, για το οποίο είμαι πολύ στενοχωρημένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε και πάλι τον σχηματισμό σε 4-4-2 και καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ αρκετά νωρίς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Δουλεύουμε με στόχο να βελτιώνουμε καθημερινά την εικόνα του Παναιτωλικού. Πάμε βήμα βήμα και χρειάζεται ταπεινότητα και υπομονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: