Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ντάνστον: «Προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παρκέ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αν θέλουν να πάρουν τη νίκη, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
Ο αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (Δευτέρα 11/11, 19:15) τον επίσης αήττητο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και όπως εξήγησε ο Μπράιαντ Ντάστον αν θέλει η ομάδα του να πάρει τη νίκη θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να αντιμετωπίσουν με προσοχή το επικείμενο ματς.

«Μου είπαν πως αυτό το τριήμερο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ, αλλά και στο ποδόσφαιρο εκτός από το μπάσκετ. Εύχομαι όλες οι αναμετρήσεις να έχουν θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι», είπε ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Δεν κοιτάμε πως θα συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε, αλλά μόνο πως θα πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για εμάς όλα θα αρχίσουν από την άμυνα για άλλη μια φορά. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από την Τρίτη το πρωί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: