Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πρωταθλητής χωρίς αντίπαλο!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού και τα τέσσερα γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι ντεφορμέ, το μήνυμα και η απορία.
Αυτή η νίκη έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα από τους τρείς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, δεν πήρε μόνο το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ, που έκανε τραγική εμφάνιση, αλλά κέρδισε πολύ περισσότερα.
Από ποιόν θα το χάσουν;
Οι ερυθρόλευκοι, δηλαδή, έχουν πλέον 6 βαθμούς απόσταση από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Πώς, λοιπόν, θα χάσουν το πρωτάθλημα; Κι από ποιόν;
Δεν έχει αντίπαλο
Πόσοι, δηλαδή, πιστεύουν ότι μετά και απ’ αυτό το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός στο τέλος δεν θα στεφθεί πρωταθλητής; Αφού δεν έχει αντίπαλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και, μάλιστα, φέτος παίζει και μπάλα στα περισσότερα ματς. Έχει Μήτρογλου, έχει Κάμπελ, έχει Σαβιόλα κλπ. Και στα μετόπισθεν έναν Μανωλά σε τρομερή κατάσταση κι έναν Ρομπέρτο που όποτε χρειάζεται, όπως με την Μπενφίκα, πιάνει τα άπιαστα.
Όλοι ντεφορμέ
Ο ΠΑΟΚ αν έπαιρνε αποτέλεσμα σ’ αυτό το ντέρμπι θα είχε την ψυχολογία μετά υπέρ του για τη συνέχεια. Ο δικέφαλος, όμως, έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Όλοι ήταν ντεφορμέ. Από τον Στέφενς μέχρι τους παίκτες. Κανένας δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Το ιδανικό ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, το 1-0 επί της Μπενφίκα και το 4-0 επί του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να φρεσκαριστεί στην διακοπή με το ηθικό του να κάνει πλέον λίμιτ απ. Είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα και μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους «16» του τσάμπιονς λίγκ. Έχει πετύχει, δηλαδή, το ιδανικό μέχρι τώρα.
Τι πήγε στραβά
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, με την εικόνα που έδειξε στο γήπεδο απογοήτευσε όσους περίμεναν ότι φέτος κυνηγάει το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει ο Στέφενς και οι παίκτες του να σκεφτούν πολύ σοβαρά και να βρούνε τις απαντήσεις για το τι πήγε στραβά σ’ αυτό το κομβικό παιχνίδι.
Μήνυμα
Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός με τις φετινές του εμφανίσεις, αλλά ειδικά μ’ αυτό το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτός θα είναι και φέτος πρωταθλητής.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: