Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Παράσταση για ένα ρόλο!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Παράσταση για ένα ρόλο
Τέτοια διαφορά στο σκορ ήταν αναπάντεχη. Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με βλέψεις ακόμη και για το διπλό τίτλου. Φαινόταν ικανός για να κάνει τη δική του υπέρβαση. Δεν είναι. Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος και διαβασμένος. Αποφασισμένος να τελειώσει κάθε αμφιβολία. Πολλές δυνάμεις δεν είχε. Φυσιολογικό μετά τα δυο πολύ δύσκολα ματς με ΠΑΟ και Μπενφίκα. Είχε όμως μυαλό και τον Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός έπαιξε μόνος του τον «Δικέφαλο».

Κάθε του σέντρα ήταν πάρε - βάλε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αργός. Νωθρός και χωρίς ουσιαστικό πλάνο. Περίμενε πολύ, αλλά χωρίς να έχει στο μυαλό του την κόντρα. Ο Ολυμπιακός χωρίς να πετάει φωτιές έκανε μεστό παιχνίδι. Ουσιαστικό και με διάθεση να μαρκάρει. Να μην αφήσει ούτε φάση χαμένη. Κυρίως όμως δεν ήθελε να επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να πιστέψει ούτε λεπτό ότι έχει τύχη στον αγώνα. Το σκορ είναι βαρύ. Βαρύτατο για τον ΠΑΟΚ. Είναι ο μεγάλος χαμένος.

Η ψυχολογία του κλονίζεται άμεσα. Είχε πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή, αλλά δεν έδειξε τίποτα. Ανευρος και με όλα του τα ατού να έχουν μείνει στη... Θεσσαλονίκη δεν απείλησε ποτέ. Δεν είναι μαγική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός. Κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα και στο φινάλε θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα κλικ πίσω σε κάθε φάση.

Τελείωσε από τώρα το πρωτάθλημα; Οι έξι βαθμοί που έχει αβάντζο ο Ολυμπιακός δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο. Αυτό με βάση τους αριθμούς. Θα αποδειχθεί τέτοιο αν ο ΠΑΟΚ δεν αποφασίσει να αλλάξει μυαλά και τακτική. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έβγαλε την πιο δύσκολη εβδομάδα της χρονιάς με το απόλυτο. Δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά παραπάνω από τον Μίτσελ και τους παίκτες του... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: