Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Θέλουμε χρόνο και προπόνηση»

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πίστωση χρόνου για να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη με 88-65 επί της Νέας Κηφισιάς.

Πεδουλάκης: «Θέλουμε χρόνο και προπόνηση»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη με 88-65 επί της Νέας Κηφισιάς τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει χρόνο και προπονήσεις χωρίς προβλήματα για να παρουσιάσει το πρόσωπο που μπορεί.

«Μπήκαμε σοβαρά στο πρώτο δεκάλεπτο, πήραμε μια καλή διαφορά και από εκεί και πέρα αυτό που μας απασχόλησε ήταν να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας λιγότερο τους Διαμαντίδη, Μπράμος και Ματσιούλις. Η Κηφισιά είναι μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα και στον κόουτς καλή συνέχεια», δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Για την κόπωση της ομάδας του, είπε: «Έχουμε κάνει δέκα ταξίδια. Στην ουσία δηλαδή, 40-45 μέρες είμαστε στα αεροδρόμια και στα αεροπλάνα. Έχουμε κάνει οκτώ προπονήσεις όλοι μαζί και οκτώ παραμονή αγώνων, που είναι τελείως διαφορετικές. Χρειαζόμαστε να κάνουμε μαζί προπόνηση. Να μείνουμε στην Αθήνα και να προπονηθούμε. Ξέρετε, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Υπάρχουν φορές που γυρίσαμε στα σπίτια μας στις 2 και φύγαμε στις 4. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει μια καταπόνηση, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να μπορέσουμε να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε σε αυτή την κακή μας περίοδο. Πληρώνουμε ουσιαστικά την τιμωρία μας και το Ευρωμπάσκετ. Δεν είναι έτοιμος ο άξονάς μας. Ο Λάσμε με τον Ούκιτς δεν είναι ακόμη έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάσταση. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Θέλουμε χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι για την Α1 μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα. Ήμασταν σοβαροί, πήραμε μια διαφορά από την άμυνά μας και κατακτήσαμε τη νίκη. Παράλληλα, δοκιμάσαμε και κάποια συστήματα για το ματς του Τελ Αβίβ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: