Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Λίγο πριν τη διακοπή…!

Την πρώτη του νίκη κόντρα στην Skoda Ξάνθη θα επιχειρήσει να πάρει ο Άστέρας στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας–το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν τη διακοπή…
Την ευκαιρία να φτάσουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη ο Αστέρας Τρίπολης και η Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1).

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα προηγούμενα επτά ματς που έχουν αντιμετωπίσει τους Ακρίτες στην Τρίπολη, έχοντας συνολικό απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Έτσι οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουν το «τρίποντο» στην αποψινή αναμέτρηση.

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» δεν υπολογίζει τον Γκοϊάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος και ήδη έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρουμανίας, τον Λισγάρα λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ και τον τραυματία Μπαρτολίνι. Όσον αφορά τον Σανκαρέ, θα είναι στην εξέδρα, αφού δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τον ερχόμενο Γενάρη.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ξάνθη είναι μία ζέστη μία κρύο στους τελευταίους αγώνες της.

Ο Ράινερ Μάουρερ περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να συνδυάσουν μία καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τριπολιτσιώτες. Στη διάθεση του Γερμανού προπονητή επιστρέφουν οι Μάνταλος και Ντε Γκούζμαν, ενώ ο Βασιλακάκης έμεινε εκτός, όπως και ο Βάλλας.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

Στο ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο, ο Πλατανιάς πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του, επικρατώντας του «προβληματικού Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 2-1

Χωρίς να χρειαστεί να... ιδρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, λύγισε και τον ΟΦΗ στο «κάστρο» των Ζωσιμάδων με σκορ 2-1 χάρη σε δύο κεφαλιές των Ντε Βινσέντι και Τσουκαλά.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» από το «Κλ. Βικελίδης» επικρατώντας 2-0 του Άρη με δύο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οκτάλεπτη διακοπή στο ματς για τον τραυματισμό του Μαρινάκη.

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-1

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη, εκμεταλλευόμενος το «δώρο» του Σηφάκη και την τύχη, την οποία είχε με το μέρος του.

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-3

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε η Καλλονή από την έδρα της Βέροιας, της οποίας επικράτησε με σκορ 3-0, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και δείχνει πως ξαναβρίσκει τον δρόμο της.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

Δεν είναι ο «Μαραντόνα των φτωχών». Είναι ο Μαραντόνα των… Κρητικών! Ο Ντιέγκο Ρομάνο μπαίνει αλλαγή, σκοράρει -άμα λάχει- με κεφαλιά και οδηγεί τον Εργοτέλη σε ανατροπές (3-1) όπως με τον Πανθρακικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

«Κάστρο» με τα όλα του, όχι αστεία! Ο Παναιτωλικός πέτυχε νέα νίκη μέσα στο «σπίτι» του επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού και διευρύνοντας το εντός έδρας αήττητό του.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 4-0

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ! Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τις βάσεις, από πολύ νωρίς, για τον τίτλο, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0, και αύξησαν την μεταξύ τους διαφορά στους 6 πόντους.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:30 NS1
Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας)

Η επόμενη (12) αγωνιστική

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. (15:00, NS2)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΒΕΡΟΙΑ (17:15 NS1)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30 NS2)

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00 NS2)
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15 NS4)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15 NS3)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15 NS2)
Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ (19:30 NS1)

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 NS1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: