Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Θεοδωρίδης: «Δώρο στον πρόεδρο οι νίκες»

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, εκθείασε τις αντοχές που επέδειξε ο Ολυμπιακός στο διάστημα των δύσκολων συνεχόμενων αναμετρήσεων

Θεοδωρίδης: «Δώρο στον πρόεδρο οι νίκες»
Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός στο διάστημα των προηγούμενων 20 ημερών, απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι, ενώ αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, τόνισε πως δεν τον περίμενε τόσο κακό. «Κλείσαμε ένα πολύ δύσκολο εικοσαήμερο. Ευτυχώς η ομάδα άντεξε και κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε τις προσπάθειές μας σε αυτήν την τριάδα αγώνων με τους παίκτες μας να δείχνουν χαρακτήρα. Απέδειξαν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Παρότι είχαμε τραυματισμούς ο πρόεδρος έχει κοιτάξει και έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ ώστε να μην έχουμε καμία ανάγκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε σχεδόν μόνος του. Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ τόσο κακό. Μου κάνει εντύπωση πως αυτή η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο κυριολεκτικά σερνόταν. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ελληνική αστυνομία αν και αποδείξαμε ότι είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα αφού οι φίλαθλοι μας δεν έκαναν το παραμικρό μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το κλίμα στο οποίο διεξήχθη το ματς:«Έγινε ένα ματς καθαρά ποδοσφαιρικό και δεν χρειάστηκαν 2.000 αστυνομικοί όπως την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα. Υπήρξε ελάχιστη αστυνομική δύναμη αφού δεν υπήρχε ανάγκη. Ούτε τον πάγκο του ΠΑΟΚ πλησίασε κανένα ούτε τίποτα. Έγινε ένα παιχνίδι πολιτισμένο και ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: