Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Αγκάθι» ο Σκορδίλης!

Ο Γάιος Σκορδίλης αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο στο θέμα των διακανονισμών των οχτώ πρώην παικτών του Άρη που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος, με την συμφωνία να πρέπει να επέλθει πριν το τέλος Νοεμβρίου.

Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την υπόθεση, ιδιαίτερα μετά και από το χθεσινό τετ α τετ που είχε με τον Κερκυραίο φόργουορντ ο Θόδωρος Κουρόγλου, στην προθέρμανση του Πανιωνίου στο χθεσινό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει και νέα επικοινωνία με τον Σκορδίλη στην προσπάθεια του μέλους της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να επέλθει η τελική συμφωνία.

Ο Σκορδίλης δεν δέχτηκε το “κούρεμα” 50% από τα οφειλόμενα και αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια που του προτάθηκε και σήμερα αναμένεται να του κατατεθεί νέα πρόταση.

Σε αυτή θα περιλαμβάνεται και προκαταβολή ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις του Σκορδίλη στην επίτευξη του διακανονισμού έτσι ώστε να κλείσει το μέτωπο της ΚΑΕ Άρης με τους οχτώ πρώην παίκτες της.

Αν συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα ανοίξει ο δρόμος για την άρση της απαγόρευσης διεθνών μεταγραφών για την ΚΑΕ Άρης από την FIBA, αφού κατά τα φαινόμενα οι Μάιλς και Ντάνστον μοιάζουν πιο διαλλακτικοί στις δικές τους διαπραγματεύσεις. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: