Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αγγέλου: «Μπασκετική ανοησία»


Σε μπασκετική ανοησία απέδωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο στο Nick Galis Hall.

Αγγέλου: «Μπασκετική ανοησία»
Πολλά παράπονα από τον τρόπο που οι παίκτες του διαχειρίστηκαν τον αγώνα είχε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο στο Nick Galis Hall.

«Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εμείς έχουμε μια μπασκετική ανοησία που για μένα σε μια καινούργια ομάδα δεν μπορεί να επαναληφθεί», ανέφερε ο τεχνικός των «κιτρίνων» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τρεις εργάτες που μας αναλύουν τα παιχνίδια και μας δίνουν πληροφορίες για τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος στα σουτ θέσης που δημιουργεί έχει ανά κατοχή 1,45 πόντους ενώ σε σουτ μετά από ντρίμπλα πετυχαίνει 0,6 πόντους. Εμείς σε τουλάχιστο 10 περιπτώσεις δώσαμε σουτ θέσης από μπασκετική ανοησία, ολιγωρία, απειρία μην πω τίποτα πιο βαρύ. Σε μια ομάδα που ωριμάζει είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει αυτό. Προσπαθούμε να δώσουμε χαρά, στοργή στους παίκτες αλλά στα αποδυτήρια τσακωθήκαμε. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε μ’ αυτό το πράγμα. Χρειάζεται χρόνος αλλά οι παίκτες αδικούν την προσπάθεια που κάνουν. Υπάρχει εμπλοκή. Χρειάζεται χρόνος και καθαρό μυαλό».

Ερωτηθείς αν ο Άρης θα αποκτήσει άλλον παίκτη απάντησε:: «Όχι, η ομάδα δεν θα ενισχυθεί άλλο. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα παικτών. Το πρόβλημα είναι ωρίμανσης, μαγκιάς, ευθύνης και υπευθυνότητας. Φταίω κι εγώ γι’ αυτό».

O κορυφαίος του Άρη, Γιάννης Αθηναίου, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς. Για ένα ακόμη παιχνίδι χάσαμε στις λεπτομέρειες, στο τέλος. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει πιεστική άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεν βρήκαμε τις απαραίτητες λύσεις αμυντικά. Έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Πρέπει από αύριο να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν κοντά μας και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: