Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

O ΠΑΟΚ για τον ορισμό Παππά!!


O ΠΑΟΚ για τον ορισμό Παππά

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τον ορισμό του Παππά στο ματς με τον Ολυμπιακό με μία φωτογραφία στην οποία ο Πέλκας διαμαρτύρεται στον διαιτητή σε παλιότερο ματς του.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τον ορισμό του Παππά να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μέσω ανάρτησης του στο επίσημο προφίλ του στο Facebook.

«Ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), επιπρόσθετοι βοηθοί οι Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου), τέταρτος ο Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Μιχαήλ Καλαθένος).?#?PAOKOSFP? ?#?GreekCup?», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση αυτή. Όπως θα δείτε και παρακάτω σε αυτή απεικονίζεται ο Πέλκας να διαμαρτύρεται στον Παπά σε ένα παλιότερο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Βοηθοί...
Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: