Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο Ρανιέρι «βλέπει» Τότεναμ για τίτλο!!


Ο Ρανιέρι «βλέπει» Τότεναμ για τίτλο

Ως τέταρτο φαβορί για το πρωτάθλημα θεωρεί την ομάδα του ο προπονητής της Λέστερ ο οποίος δεν είδε το ματς Μάντσεστερ-Άρσεναλ γιατί είχε βγει για φαγητό!

Τι κι αν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας; Τι κι αν η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά; Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πιστεύει πως έχουν περισσότερες πιθανότητες από την Λέστερ να σηκώσουν την κούπα.

Ή τουλάχιστον, έτσι δήλωσε. «Η Τότεναμ είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν παίζω παιχνίδια. Ο Μαουρίτσιο (Ποκετίνο) θα συμφωνούσε μαζί μου. Λέω την αλήθεια. Λέω αυτό που πιστεύω. Η Τότεναμ είναι δυνατή σε κάθε σημείο. Ξέρουν τι θέλουν», τόνισε ο Ρανιέρι και συνέχισε την… υπεράσπιση των “Spurs”: «Κανείς δεν μιλάει για την Τότεναμ. Αλλά είναι το φαβορί. Μετά είναι η Άρσεναλ και μετά η Μάντσεστερ Σίτι».

Παρά το γεγονός ότι από τα Χριστούγεννα η Λέστερ έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ο 64χρονος προπονητής, όπως ισχυρίζεται, δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί: «Δεν είμαστε η Μπάγερν Μονάχου, είμαστε η Λέστερ. Καταλαβαίνω γιατί όλοι έχουν εκπλαγεί με την θέση μας γιατί είναι απίστευτο, αλλά ούτε καν σκεφτόμαστε την κατάκτηση του τίτλου».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ρανιέρι δεν είδε καν το ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ καθώς είχε βγει για φαγητό με την γυναίκα του! «Ήμουν με την οικογένειά μου, δεν το είδα. Μετά ήμουν επικεντρωμένος στην Γουέστ Μπρόμγουιτς (επόμενη αντίπαλος της Λέστερ). Είναι σημαντικό (να κοιτάμε) αυτό που κάνουμε εμείς, όχι οι άλλοι», εξήγησε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: