Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Παπαδόπουλος: «Έτσι, δεν κερδίζουμε κανέναν»


Παπαδόπουλος: «Έτσι, δεν κερδίζουμε κανέναν»

Έξαλλος με την εμφάνιση του Ηρακλή στο Περιστέρι ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Έντονα εκνευρισμένος, όχι τόσο από την ήττα στην έδρα του Ατρόμητου, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του Ηρακλή ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Γηραιού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του έχασε με κατεβασμένα χέρια και πως με ανάλογες εμφανίσεις δεν έχει ελπίδες να διεκδικήσει θέση στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα όσα είδα σήμερα. Ημασταν κακοί και δεν κάναμε όσα θα θέλαμε. Δυστυχώς πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, αλλά σίγουρα εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα μου να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια».

Για το αν επηρέασε το άγχος για τη νίκη: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το πιο όμορφο επάγγελμα που υπάρχει, αφού ουσιαστικά κάνουν το χόμπι τους. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να υπάρχει άγχος. Εμείς θέλαμε να βγούμε να παίξουμε μπάλα. Αυτό θέλαμε αλλά δεν το κάναμε. Αν υπήρχε άγχος δεν υπάρχει λόγος να συνέβη αυτό».

Για τον στόχο της πεντάδας: «Δεν ήταν στόχος μας η πεντάδα. Με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα δείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Απομένουν ακόμα έξι παιχνίδια, είμαστε μακριά, έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα, όμως θα το παλέψουμε. Εγώ δεν θέλω να ξαναδώ την ομάδα μου να έχει τέτοια απόδοση, γιατί διαφορετικά δεν θα κερδίσουμε κανέναν».

Για τον σχηματισμό του Ηρακλή: «Δεν μάρκαρε κανείς από τους μεσοεπιθετικούς μας. Δεν είχαν θέληση. Τα στόπερ του Ατρομήτου κατέβαιναν μέχρι την περιοχή μας. Περίμενα πως αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουν οι παίκτες μου θα βγάζαμε κάτι καλό επιθετικά όμως δεν κάναμε τίποτα».

Για τον τραυματισμό του Μπαρτολίνι είπε: «Ο Μπάρτο εδώ και δύο εβδομάδες έκανε συντηρητική αγωγή για να μπορέσει να παίζει στα παιχνίδια, αφού έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Σήμερα δεν κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι και γι' αυτό πλέον θα μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης για να γίνει απόλυτα καλά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: