Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Δέλλας: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ»

Αφού τόνισε πως ήταν ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση του Ατρόμητου απέναντι στον Ηρακλή, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως άπαντες στην ομάδα ρίχνουν το βάρος στο ματς με την ΑΕΚ.

Δέλλας: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ»Το βάρος στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, έριξε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα πως το σκορ κόντρα στον Ηρακλή την αδικεί.

Αναλυτικά:

«Μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα. Το σκορ μας αδικεί. Αλλά ο στόχος επετεύχθη πήραμε το τρίποντο και παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του κυπέλλου. Η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρία παιχνίδια απαιτητικά.

Εχουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αφού τελειώσαμε αυτό καλά όπως θέλαμε συγκεντρωνόμαστε σε αυτό της Πέμπτης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι να κρατήσουμε την εικόνα αυτή και για τα επόμενα παιχνίδια.

Θεωρώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε το εύκολο γκολ. Θα είχαμε άλλη ψυχολογία και περισσότερους βαθμούς. Εγώ πάντα ψάχνω βελτίωση και πάντα θα κοιτάω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάω τη θέληση των παιδιών.

Η βαθμολογία έτσι όπως είναι νομίζω με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί αν κάνουμε μακροπρόσθεσμους στόχους δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Εχουμε την πρόκληση του κυπέλλου και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: